Εάν δεν ξέρουμε το γιατί, τότε σίγουρα θα το ζήσουμε στις 14 Απριλίου στο Σύνταγμα.

Mην είναι γιατί πάνω-κάτω μεγαλώσαμε όλοι χορεύοντας τις γιορτές στο χωριό μας; Μην είναι γιατί τα καλοκαίρια του δίνουμε και καταλαβαίνει, όσο καμία άλλη εποχή, στα πανηγύρια στα νησιά; Ή απλώς γιατί  είμαστε μουσικόφιλοι απ’ τα γεννοφάσκια μας; Η απάντηση δεν είναι μια. Δεν μπορεί να είναι μια. Είναι ένα κράμα πολλών που κάνουν τον Έλληνα… δεινό χορεύτη!

Αν έχεις δει την ταινία Billy Elliot και δεν βάλθηκες μετά να κοπανάς τα πόδια σου σε τοίχους και πατώματα τότε μην συνεχίσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο. Όχι εντάξει, πλάκα κάνω. Αλλά μεγάλωσες με μια σπίθα μέσα σου, όπως όλοι, που όποτε ακούει το αγαπημένο του τραγούδι ανατριχιάζει και θέλει να σηκωθεί όρθιος, να χορέψει! Οποιοδήποτε είδος μουσικής, δεν έχει καμία σημασία. Άλλωστε η μόνη σημασία που θα ‘πρεπε να δίνουμε θα είναι στο χορό και στην ευτυχία που προσδίδει στον καθένα.

Tην ευκαιρία να χορέψεις – και να χορέψεις πολύ – σου δίνει η Reb Bull με το Dance Your Style! Και τι είναι αυτό; Το Red Bull Dance Your Style λοιπόν μας προσκαλεί σε μια αναμέτρηση 1vs1 σε όλα τα χορευτικά είδη! Πρωτότυπο; Πολύ, μιας και μπορείς να πάρεις την παρέα σου και να περάσεις μια βόλτα το Σάββατο 14 Απριλίου από την πλατεία Συντάγματος ψηφίζοντας τον μεγάλο νικητή μιας και εσύ αποφασίζεις!

Προκριματικοί

Ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα στις 12/05 όπου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, από τους οκτώ φιναλίστ από κάθε προκριματικό. Οι 16 χορευτές που θα λάβουν μέρος σε κάθε προκριματικό είναι επιλεγμένοι από την ομάδα επαγγελματιών χορευτών του εξωτερικού «Juste Debout» και αξιολογούνται βάσει πολλών κριτήριων.

Λοιπόν, τα λέμε εκεί;