Το Backstage #2 είναι εδώ!

Είπα ότι θα γράφω για τις συνεντεύξεις που κάνω στο Sportime Show. Και αυτό θα κάνω και αυτή την εβδομάδα. Δε θα τις διαλέγω με χρονολογική σειρά όμως, αλλά ανάλογα τα… κέφια. Σήμερα θα σας μιλήσω για τον Σπύρο Ρισβάνη, την πιο πρόσφατη συνέντευξη αθλητή της εκπομπής.

Δεν τον γνώριζα. Ακολουθιόμασταν στο Instagram αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Του ζήτησα πριν κάποιο καιρό τη συνέντευξη και ευγενέστατα προθυμοποίηθηκε αμέσως να ζητήσει άδεια από την ομάδα. Όπως και έκανε. Πέρασε, η αλήθεια είναι, καιρός και μια μέρα στο Αιγάλεω, που είχα πάει για άλλη συνέντευξη, τον πετυχαίνω να πίνει τον καφέ του στο ίδιο μαγαζί. Το θεώρησα καρμικό! Απ’ ότι πληροφορήθηκε αργότερα, βέβαια, το Qahwa είναι το στέκι που έχει με τον «αδερφό» του, τον Σιώπη, οπότε μάλλον εγώ τον βρήκα πηγαίνοντας εκεί και όχι αυτός εμένα.

Οπως και να έχει η συνέντευξη κλείστηκε. Τον συνάντησα στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο και πολύ ωραίο. Είχε αρκετή πλάκα να βλέπεις πως είναι τα αποδυτήρια, το τέρμα από κοντά και οι χώροι ενός γηπέδου γενικά…. Φαντάζομαι ότι για τον Σπύρο και τους ποδοσφαιριστές γενικά είναι ρουτίνα αλλά για μένα που είμαι άσχετη είχε όσο να ‘ναι φάση.

Στην αρχή ο Σπύρος ήταν μαζεμένος, μετά όμως λύθηκε, ειδικά όταν αναφέρθηκε στον κολλητό του, Μανώλη Σιώπη. Δυσανασχετούσε κιόλας σε μια φάση με τα μηχανάκια και τα φορτηγά που περνούσαν και έκαναν θόρυβο! Το αδημοσίευτο backstage που κράτησα είναι για το πρώτο του γκολ. Όχι τόσο γιατί το πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό, στον οποίο ανήκει, κάτι που το λες και λίγο οξύμωρο, αλλά γιατί όπως μας είπε ήταν δώρο γενεθλίων. Εντάξει, δε σας έπεισα πολύ ε; Ε για το κάζο στον Σιώπη μετά το έβαλα… Μα κλειδαριά;

Υ.Γ. Βλέποντας αυτούς τους δύο και μιλώντας τους συνειδητοποίησα πόσο όμορφο είναι να υπάρχουν αληθινές φιλίες!

Guys, you rock!