Το ξαναζεσταμένο φαγητό θέλει τα κόλπα του.

Το να σου μείνει φαγητό που θα θέλεις να φας την επόμενη ημέρα είναι αρκετά έως και πολύ πιθανό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το φας και να μην είναι χάλια.

Σούπα

soup-risegr

Δοκίμασε να σιγοβράσεις μισό φλιτζάνι νερό σε ένα δοχείο. Ρίξτο στη σούπα και στη συνέχεια ανακάτεψε!

Ψωμί, κριτσίνια

btrsd-risegr

Μούλιασέ το σε νερό μέχρι να μαλακώσει, αλλά πρόσεξε, μην το παρακάνεις.

Τηγανητές πατάτες

patates tiganites-risegr

Βάλτες για λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά δοκίμασε να τις φας σε μορφή σάντουιτς.

Μπισκότα

biskota-risegr

Τύλιξέ τα με μια χαρτοπετσέτα και βάλτα στο φούρνο μικροκυμάτων για 7 λεπτά. Ω ναι, τώρα μαλάκωσαν.

Ρύζι

ryzi -risegr

Πάρε μια βρεγμένη πετσέτα και βάλτην πάνω από το ρύζι. Θα εμποδίσει το ρύζι να ξεραθεί!

Bάφλες

vafles-risegr

Βαλέ αυτές που σου περίσσεψαν στην τοστιέρα την επόμενη ημέρα, ώστε να μπορέσεις να τις  ξαναφάς.

Μακαρόνια

makaronia-risegr

Τακτοποίησε το φαγητό σε σχήμα δαχτυλιδιού και ταξινόμησέ το έτσι ώστε να υπάρχει κενό στη μέση του δοχείου που ζεσταίνεις. Αυτό θα βοηθήσει το φαγητό να θερμανθεί ομοιόμορφα.

Mακαρόνια με σάλτσα 

makaroniasaltsa-risegr

Πρέπει πάντα να ζεσταίνονται γιατί έτσι η σάλτσα καραμελώνει λίγο και πολλές φορές είναι καλύτερο από την πρώτη ημέρα.

Τηγανητό κοτόπουλο

fried chicken-risegr

Το ζεσταίνεις στους 400 βαθμούς για 20 λεπτά. Σημαντικό: πριν από το ζέσταμα, το φαγητό πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

Μακαρόνια με κρέμα γάλακτος

pasta03-risegr

Απλά αν θες να τα ξαναφάς, πρόσθεσε κρέμα γάλακτος και βαλτά στα μικροκύματα.

Πηγή: Buzzfeed.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr