Το Rise και η FeelGood σου χαρίζουν συλλεκτικά δώρα!

Οι Anthony Russo και Joe Russo, σκηνοθέτες του Captain America 2: O Στρατιώτης του Χειμώνα, επιστρέφουν και μας παρουσιάζουν τις νέες περιπέτειες του Cap στην ταινία Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει φυσικά ο Chris Evans που υποδύεται ξανά τον εμβληματικό Steve Rogers/Captain America. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια συναρπαστική σύναξη σούπερ ηρώων και χαρακτήρων του κόσμου της Marvel, αφού προελαύνουν από μπροστά μας οι: Spider-Man (Tom Holland), Ant-Man (Paul Rudd), Iron Man (Robert Downey Jr.), Hawkeye (Jeremy Renner), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany), Winter Soldier (Sebastian Stan) και φυσικά η Black Widow (Scarlett Johansson).

Μετά το τέλος της ταινίας Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron o Steve Rogers (Captain America) και οι υπόλοιποι Εκδικητές προσπαθούν να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Σε αυτό ακριβώς το σημείο ξεκινάει η ιστορία του Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος. Μετά από ένα διεθνές επεισόδιο στη Νιγηρία, όπου χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση των Εκδικητών, ξεκίνησαν κάποιες πολιτικές διεργασίες ώστε να δημιουργηθεί ένα κυβερνητικό σώμα αρμόδιο να εγκρίνει σε ποιες περιπτώσεις θα πρέπει να επεμβαίνει το επίλεκτο σώμα των υπερηρώων. Η νέα αυτή γραφειοκρατική αντιμετώπιση αδρανοποιεί, κατά κάποιο τρόπο, τους Εκδικητές, ενώ αυτοί πρέπει να στρέψουν όλη την προσοχή τους σε έναν νέο καταχθόνιο κακό που εμφανίζεται και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.

TΩΡΑ ΣΕ 3D BLU-RAY, BLU-RAY & DVD

Κερδίστε συλλεκτικά δώρα της ταινίας όπως: tshirts, laptop cases, DVD, BLU-RAY, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα!

3d-0022349-captain-america-civil-war-dvd-r cacw-laptopcase cacw-tshirt

Οι νικητές:

Φανης Παπαθανασιου
Χρυσα Κρανη
Μαιρη Φανουρακη
Σοφια Μπαλαφα
Άρτεμις Γιώτη
Βουλα Τζελατη
Γεωργια Δανιγγελη
Λουκας Καραβολανιδης
Κωστής Αλεξάνδρου
Μαρία Φωτοπούλου
Σπυρος Κοψινης
Δημητρης Τακτικος Σαντουκας
Μυρτω Αποστολιδη
Ιωάννα Αλεβιζακη
Θανος Μητσιος
Νικητας Κουρεμετης
Δημητρα Ορφανου

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr