Το rise.gr σε στέλνει σινεμά!

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

(The Dark Tower)

3 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

WEB USE_RD

“Καθώς ο Μαυροντυμένος Άντρας απομακρυνόταν προς την έρημο, ο τελευταίος Πιστολέρο ήταν ακριβώς από πίσω του”. Αυτές ήταν οι πρώτες, καθοριστικές γραμμές με τις οποίες ο Stephen King πυροδότησε τη δημιουργία ενός ολόκληρου κόσμου μέσα από τις σελίδες των (οκτώ) βιβλίων του Ο Μαύρος Πύργος, που κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη με τον ομώνυμο τίτλο. Ο Μαύρος Πύργος, το magnum opus του King, μπλέκει με μαεστρία είδη όπως γουέστερν, θρίλερ, φαντασία – και η ταινία αξιοποιεί όλα αυτά τα στοιχεία, «δένοντάς» τα σε μια φλογερή ταινία δράσης.

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρούμε τον Idris Elba (Pacific Rim, Thor: Σκοτεινός Κόσμος, Beasts of no Nation) να υποδύεται τον Πιστολέρο Roland Deschain, και  τον Matthew McConaughey (Interstellar, True Detective, Gold, Dallas Buyers Club) που είναι ο Walter O’Dim, ο Μαυροντυμένος Άντρας. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δανός Nikolaj Arcel (A Royal Affair, Truth About Men) ενώ την παραγωγή οι Ron Howard (Infrerno, The Da Vinci Code) και Erica Huggins (Fightplan).

Σύνοψη:

Δεν υπάρχει μόνο ένας κόσμος στο σύμπαν μας. Ο Roland Deschain (Idris Elba) είναι ο τελευταίος Πιστολέρο, ορκισμένος υπερασπιστής του σύμπαντος και εγκλωβισμένος σε μια αέναη μάχη με την αιώνια νέμεσή του, τον Walter O’Dim (Matthew McConaughey), δηλαδή τον Μαυροντυμένο Άντρα. Ο Πιστολέρο προσπαθεί να αποτρέψει τον O’Dim από το να γκρεμίσει τον Μαύρο Πύργο, ο οποίος κρατά ολόκληρο το σύμπαν σε ισορροπία. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, και την αναπάντεχη βοήθεια ενός χαρισματικού εφήβου που έρχεται από τη δική μας πραγματικότητα, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μιας και μόνο ο Roland είναι σε θέση να προστατεύσει τον Πύργο και ολόκληρο το σύμπαν από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Διάρκεια: 95’

Θέλεις να κερδίσεις διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου στον θερινό κινηματογάφο Χλόη (Κασσαβέτη 17, Κηφισιά) στις 21:00 (με ώρα προσέλευσης τις 20:30); 

 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε ευχαριστούμε για την συμμετοχή!