Ο συγγραφέας του βιβλίου έρχεται στην Ελλάδα, για να γνωρίσει τους θαυμαστές του από κοντά!  

Ο συγγραφέας των περιπετειών του νεαρού Σέρλοκ Χόλμς, καλεσμένος των Public και των εκδόσεων Μεταίχμιο.

Δια βίου λάτρης του σπουδαίου ντετέκτιβ του σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, αλλά και τολμηρός μυθοπλάστης που κατάφερε να συνθέσει με ακρίβεια και πειστικότητα τον νεαρό χαρακτήρα του Σέρλοκ, ο Άντριου Λέιν είναι σήμερα ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς της Βρετανίας. Ανάμεσα στις χώρες όπου τα βιβλία του γνωρίζουν επιτυχία, βέβαια, συναντάμε και την Ελλάδα. Έτσι, αυτό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, οι φανατικοί αναγνώστες της συναρπαστικής σειράς Οι Περιπέτειες του Νεαρού Σέρλοκ Χολμς, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον συγγραφέα στο Μικρό Παλλάς (Αμερικής 2, Στοά Σπυρομήλιου-City Link), στη 1 το μεσημέρι. Ο Άντριου Λέιν θα συνομιλήσει με τον μεταφραστή των βιβλίων του Ανδρέα Μιχαηλίδη για τον διασημότερο ντετέκτιβ στην ιστορία της αστυνομικής λογοτεχνίας, θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Το RISETV, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις βιβλία με τις περιπέτειες του νεαρού Σέρλοκ Χόλμς

Νέφος θανάτου

RISETV_SERLOK02

Όταν ο δεκατετράχρονος Σέρλοκ Χολμς ανακαλύπτει ένα πτώμα καλυμμένο με διογκωμένες φλύκταινες, η ζωή του πρόκειται να αλλάξει για πάντα, καθώς θα βρεθεί στην καρδιά μιας φρικτής πλεκτάνης που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον ολόκληρης της Βρετανίας.

Μαύρος πάγος

RISETV_SERLOK03

Όταν ο αδελφός του Σέρλοκ Χολμς βρίσκεται να κραδαίνει ένα μαχαίρι, σκυμμένος πάνω από το πτώμα ενός αγνώστου, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκάθαρη υπόθεση δολοφονίας. Ο Σέρλοκ όμως έχει τις αμφιβολίες του.

Πύρινη θύελλα

RISETV_SERLOK04

Ο Σέρλοκ Χολμς τα έχει χαμένα. Η φίλη του και ο πατέρας της έχουν εξαφανιστεί. Οι προσπάθειές του να λύσει το μυστήριο θα τον οδηγήσουν στη Σκοτία και σε μια σειρά από ακόμα σκοτεινότερα μυστικά.

Το δάγκωμα του φιδιού

RISETV_SERLOK05

Μετά την απαγωγή του, ο Σέρλοκ βρίσκεται στην Κίνα και βυθίζεται στα μυστήριά της. Πώς είναι δυνατόν τρεις άντρες να δολοφονήθηκαν ταυτόχρονα, από το ίδιο φίδι, σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες της ίδιας πόλης;

Τα τέρατα της Οξφόρδης

RISETV_SERLOK06

Στην έβδομη ιστορία ο Σέρλοκ βρίσκεται στην Οξφόρδη, προκειμένου να καλύψει τα εκπαιδευτικά κενά που άφησαν τα ταξίδια του. Ωστόσο, η προσοχή του διασπάται συνεχώς από τις φήμες σχετικά με κλεμμένα μέλη πτωμάτων.

 

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί. Οι νικητές είναι:

   Νέφος θανάτου

Βασιλης Φριγκας

Μαύρος πάγος

Ιωάννα Πρίφτη

 Πύρινη θύελλα

Σταματίνα Δημαμά

Το δάγκωμα του φιδιού

Νικόλαος  Σύρος

Τα τέρατα της Οξφόρδης

Aναστασία Σωτηροπούλου