Στο ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Mall από 15/06 και για να ένα μήνα μπορείς να βρεις μοναδικές προσφορές και να απολαύσεις ξεχωριστές εμπειρίες ψηφιακής τεχνολογίας. 

Το νέο concept store της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, θα γίνει ο νέος σου προορισμός για κάθε gadget ψηφιακής τεχνολογίας που απαιτεί η καθημερινότητα σου.

TechmeUpFinalOPEN

Το νέο concept store της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στοχεύει να σε φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σου προϊόντα gaming, επικοινωνίας, μουσικής και σε κάθε άλλο καινοτόμο gadget ψηφιακής τεχνολογίας, ώστε να βιώνεις σε κάθε σου επίσκεψη μια νέα, πρωτοποριακή εμπειρία αγορών.

Τι σημαίνει αυτό:  Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα με ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες, με στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που σε κατευθύνουν με άνεση και ταχύτητα στα αγαπημένα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις, ενώ η προβολή καινοτόμων προϊόντων όπως «Top Gadget» σε κεντρική περίοπτη θέση, αλλά και η χρήση «live gaming» στα φουτουριστικά pods, συμβάλλουν σε μια πρωτοποριακή εμπειρία αγορών.

TechmeUpFinalOPEN

Πληροφορούμαστε ότι οι επισκέπτες ξεκίνησαν να βιώνουν την καλύτερη εμπειρία λιανικής απολαμβάνοντας τις αγορές τους και από τα πρώτα σχόλιά τους προκύπτει ότι «νιώθουν σαν στο σπίτι τους».