Δάκρυα χαράς στα μάτια όλων των  Marvelοφανς!

Ήταν μόλις πριν από λίγους μήνες, όταν η Disney ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στη δημιουργία της δικής της πλατφόρμας για την παραγωγή και προβολή ταινιών και σειρών το 2019. Αυτό αυτομάτως σήμαινε πως στην αρχή του 2018, θα αποσύρει όλο το περιεχόμενο των εταιριών της  (Marvel, Lucasfilm κλπ) από το Nettflix, προκειμένου να το ενσωματώσει στο δικό της ψηφιακό σπίτι.

Όπως φαντάζεσαι λοιπόν  όλοι οι φανατικοί φίλοι της Marvel, πανικοβληθήκαμε λιγουλάκι. Τι σημαίνει αυτό  για τις σειρές της Marvel (Daredevill, Luke Cage, Iron Fist, Jesica Jones ) που προβάλλονται αποκλειστικά στο Netflix; Η Disney, δεν έδινε καμιά σαφή απάντηση πάνω στο θέμα κι ο καιρός περνούσε. Στο μεταξύ κι ενώ στις σειρές που αναφέραμε πριν  προστέθηκε κι εκείνη του Punisher, o ρεπόρτερ Ben Fritz, ο  ανέφερε στο Twitter, πως οι σειρές αυτές θα συνεχίσουν κανονικότατα στο Netflix κι έτσι δεν χρειάζεται κανείς να ανησυχεί.

Φαίνεται λοιπόν πως τουλάχιστον για κάποια χρόνια δεν υπάρχει -ευτυχώς- λόγος ανησυχίας. Όσο για την πλατφόρμα της Disney, ετοιμάζει τις δικές εκπλήξεις κι ανάμεσα τους θα είναι μια live action Star Wars σειρά. Ω ναι, ευτυχώς για εμάς, γίνονται πολύ ενδιαφέροντα πραγματάκια εκεί έξω.

Πηγή