Μερικά λάθη σε κυνηγάνε για μια ζωή, ειδικά εάν πρόκειται για ένα τατουάζ που έκανες εν βρασμώ ψυχής.

Τα τελευταία χρόνια, η μόδα των τατουάζ έχει χτυπήσει «κόκκινο», αφού όλοι θέλουν να γίνουν καμβάδες των tattoo artist και αν είσαι σεφ, να ξέρεις πως είναι must να υπάρχει σε όλο σου το χέρι κάποιο περίεργο σχήμα ή έστω μια κουτάλα μαγειρικής. Η λέξη τατουάζ προέρχεται από την πολυνησιακή λέξη tatue που σημαίνει «να γράφω» και  φυλές όπως οι Μαορί ξεκίνησαν τη δερματοστιξία για να δείξουν είτε το κύρος τους είτε ότι είναι δυνατοί μαχητές. Οι ναυτικοί είχαν ιδιαίτερη «αγάπη» στη συγκεκριμένη τέχνη καθώς όταν ταξίδευαν σε χώρες όπως την Ιαπωνία, την Αφρική και την Κίνα, φρόντιζαν να αποκτήσουν ένα «σημάδι» από μελάνι για να τους θυμίζει τα ταξίδια τους.

Όλα καλά μέχρι εδώ αφού κατάλαβες πως το τατουάζ «κρύβει» μια φιλοσοφία που καλό είναι να την έχεις στο μυαλό σου όταν θελήσεις να αποκτήσεις το δικό σου έργο τέχνης στο σώμα σου. όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το έχουν «τερματίσει» όσο αφορά τα τατουάζ και παρακάτω θα δεις κάποια από τα πιο αστεία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ο άνθρωπος-σκακιέρα

Είμαι σίγουρος ότι στα βράδια της μέθης κάνει κυριολεκτικά την σκακιέρα για τους φίλους του, αν είσαι λάτρης των ψυχεδελικών δεν θα ήθελες να τον δεις σε κάποιο club.

2. Ο ταλαίπωρος μάγος

Ο Βαλτάσαρ ξεκάθαρα!

Η νέα μασκότ των McDonalds

O Lionel Richie έχει τραγουδήσει μια από τις μεγαλύτερες ερωτικές μπαλάντες, το «Hello», αλλά που να φανταζόταν ότι θα γίνει τατουάζ και ότι θα μπορεί να λανσάρει και νέο look για τα Mc Donald’s!

Ποτέ μην το βάζεις κάτω! 

Ποτέ δεν είναι αργά για την γνώση. Υπάρχει κάποια κεραία? κάποιος σύνδεσμος? κάποιο gaywee or linkin ?

Πρέπει να ξέρεις πάντα τι πληρώνεις

Τους είπε ότι δεν θα πλήρωνε επειδή δεν του έκοψαν απόδειξη.

Πατούσες Mario-Luigi

Oh mon Dieu!

Killer Pacman

Πρέπει να είχε χάσει πολλά πενηντάρικα στο Pacman ο νεαρός.

Φτερούγες

-Γνώρισα μια κοπέλα αδερφέ τι να σου λέω, σκέτος άγγελος!

-Σαν κότα φαίνεται!

Το τατουάζ «Γιατί μπορώ»

Το τατού αράζω μόνος μου και κοιμάμαι που ποντάρω πως ανήκει στον Τάκη τον κυριλέ. Να αράζω μόνος μου!

πηγή: neolaia.gr