Αξίζει σίγουρα την πρωτιά!

Μπορεί κατά κανόνα τα χριστουγιεννιάτικα δέντρα της Ρώμης να είναι τα πιο εντυπωσιακά σε όλη την Ιταλία, αλλά τα τρία τελευταία χρόνια, το Μιλάνο καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να την ξεπεράσει και να της πάρει την πρωτιά.

Έτσι και φέτος η πρωτεύουσα της μόδας στόλισε το δικό της εορταστικό δέντρο, το οποίο περιελάμβανε 10.000 στολίδια μεταξύ αυτών και 1.000 κρυστάλλους swarovski.

#MILANO #galleriavittorioemanuele #marchesi1824 oggi vista impagabile!🎄🎄

A post shared by @laura.sommaruga on

Με το δέντρο να είναι γεμάτο από κρυστάλλους της ομώνυμης εταιρίας, περίπου 36.000 λαμπάκια και ένα πανέμορφο ασημένιο αστέρι, ήδη το Instagram έχει γεμίσει με δεκάδες φωτογραφίες από τουρίστες και μη που φωτογραφίζουν το χριστουγεννιάτικο «έργο τέχνης».

Το δέντρο βρίσκεται στην πλατεία Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε II και φωταγωγήθηκε πριν λίγες μέρες με την διάσημη fashion blogger, Κιάρα Φεράγκνι, να είναι το πρόσωπο της βραδιάς.

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι η φωταγώγηση έγινε στην πόλη της μόδας, η Φεράγκνι προτίμησε να εμφανιστεί με δημιουργία του Γάλλου σχεδιαστή Dior, με αποτέλεσμα η επιλογή της να κακοφανεί κάπως στους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Γύρω από το δέντρο με ύψος 12 μέτρα συγκεντρώθηκαν περίπου 500 άτομα, για να παρακολουθήσουν την φωταγώγηση με τους Coldplay, να παίζουν τις γνωστές τους επιτυχίες.

Αναμφισβήτητα το μιλανέζικο δέντρο θα είναι στη λίστα με τα πιο πολυφωτογραφημένα δέντρα του κόσμου για το 2018!

Πηγή: www.iefimerida.gr