Δέκα σημαντικές αναμνήσεις του παρελθόντος δέχονται συμβουλές από το… παρόν!

Ο χρόνος -δυστυχώς ή ευτυχώς- δε γυρίζει πίσω. Όμως, εάν είχες μια ευκαιρία να μιλήσεις στον νεαρότερο εαυτό σου, τι θα του έλεγες; Πώς θα τον συμβούλευες να αντιδράσει σε γεγονότα του παρελθόντος; Θα μετάνιωνες για κάτι; Να μια μικρή ευκαιρία, λοιπόν, να του πεις πράγματα που ίσως δεν του έχεις πει ποτέ.

Εσύ, Νίκο, αν σου μιλούσες τώρα για το τότε, τι θα σου έλεγες:

1. Για την πρώτη μέρα στο σχολείο:

Δεν θυμάμαιιιιιι… Συγγνώμη (χαχαχα)

2. Για τη στιγμή πριν το πρώτο φιλί:

Λοιπόν αυτό έχει πολύ πλάκα… Γούσταρα μια κοπέλα αλλά δεν είχα φιλήσει στο στόμα με γλώσσα… Γυμνάσιο. Λέω τι να κάνω, τι να κάνω… και πάω και πιάνω μια συμμαθήτριά μου που με γούσταρε και της λέω πρέπει να πάμε τουαλέτα να μάθω να φιλάω! Καίγομαι! Ε και πήγαμε..

3. Για την πρώτη μεγάλη απογοήτευση:

Γενικά δεν είχα απογοητεύσεις στη ζωή μου ειδικά όταν ήμουν παιδί όχι ότι δεν υπήρχαν αλλά δεν ήταν μεγάλες κ δεν με επηρέαζαν…

4. Για την πρώτη φορά που έκλαψες για έναν έρωτα:

Έκλαιγα με αναφιλητά όταν χώρισα με τον πρώτο μου έρωτα, τη Βάσω. Ήμασταν στα Goody’s, της είπα να χωρίσουμε και έκλαιγα εγώ και με παρηγορούσε αυτή αντί συμβαίνει το αντίθετο. Από τοτε είπα πως δεν θα ξαναερωτευτώ γιατί πληγώθηκα δυο φορές…

5. Για ένα σκληρό αποχαιρετισμό:

Ο παππούς μου… Τον αγαπούσα παρά πολύ και δεν θα ξεχάσω ποτέ την τελευταία μας στιγμή.

6. Για μια στιγμή που δε μίλησες και το μετάνιωσες:

Δεν έχω μετανιώσει ποτέ!

7. Για την πρώτη φορά που προσπάθησες να μαγειρέψεις:

Άσε, ήμουν φοιτητής στο Μεσολόγγι και δεν είχαμε χρήματα και είχαμε μόνο αλεύρι γάλα και μπισκότα κ προσπάθησα να κάνω κάτι σαν κρεμούλα… Όπως καταλαβαίνεις, μείναμε νηστικοί !!!

8. Για μια δουλειά που τελικά δεν πήρες;

Μετά τη σχολή ο διευθυντής της σχολής μού είπε για ένα ρόλο, πήγα, με είδε και μετά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως τελικά δεν με επέλεξε. Έκλαιγα και μου έλεγε συγγνώμη αγόρι μου, μη κλαις, μη με στεναχωρείς. Και από τότε δεν ξαναένιωσα έτσι όσες φορές και αν μου είπαν «όχι δεν σε επιλέξαμε τελικά».

9. Για το πως διαχειριστηκες μια μεγάλη σου επιτυχία: 

Όπως και τις αποτυχίες ετσι κ τις επιτυχίες τις διαχειρίζομαι με μεγάλη ηρεμία και στις δυο φορές κάνω το ίδιο πραγμα: χαμογελάω και προσπαθώ ακόμα πιο πολύ!

10. Γι’ αυτό που είσαι σήμερα:

Ένα ευχαριστώ στους γονείς μου. Αυτό που είμαι είναι απότελεσμα των λέξεων: προσπάθεια ,επιμονή ,υπομονή, λάθη, δάκρυα , απορρίψεις , απογοητεύσεις, εχθροί, ασυμβίβαστος , τρέξιμο, σιωπή, αγάπη,χρόνος , τύχη …

*Ο Νίκος Αναγνωστόπουλος είναι ηθοποιός. Πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Παρθένα Ζωή».