Για όλους υπάρχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους, αν είναι αποφασισμένοι να το κυνηγήσουν!

Πολλοί απ’ τους δισεκατομμυριούχους που ξέρουμε σήμερα, όσο και να σου φαίνεται περίεργο επειδή απλά τους έχεις συνηθίσει πλούσιους, δεν γεννήθηκαν ζάπλουτοι.

Μάλιστα, αρκετοί απ’ αυτούς έχοντας βιώσει δύσκολες καταστάσεις φτώχειας, έπρεπε να ξεκινήσουν από το μηδέν, για να καταφέρουν να γίνουν αυτό που είναι σήμερα.

Oprah Winfrey – 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια

Μεγαλωμένη σε μια φτωχή οικογένεια, η Oprah κατάφερε να γίνει η πρώτη Αφροαμερικανή ανταποκρίτρια στο Nashville.

Howard Schultz – 2.8 δισεκατομμύρια δολάρια

Ο πρόεδρος των Starbucks, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, αλλά παρ’ όλα αυτά πάντα είχε μέσα του τη θέληση, να εξελιχθεί και να καταφέρει να κάνει στη ζωή του, όλα όσα οι άλλοι του έλεγαν, πως ήταν αδύνατα.

George Soros – 8 δισεκατομμύρια δολάρια

Κατάφερε να επιβιώσει από τη γερμανική κατοχή της Ουγγαρίας, δραπετεύοντας από τη χώρα και καταφεύγοντας στο Λονδίνο.

Jan Koum – 9.1 δισεκατομμύρια δολάρια

Ο ιδρυτής της WhatsApp γεννημένος στο Κίεβο της Ουκρανίας, σε ηλικία 16 ετών μετακόμισε μαζί με τη μητέρα του στην Καλιφόρνια, νοικιάζοντας ένα σπίτι με την οικονομική στήριξη του κράτους, ενώ χρειάστηκε και να εργαστεί ως καθαριστής σ’ ένα κατάστημα της περιοχής.

Roman Abramovich – 11.6 δισεκατομμύρια δολάρια

Ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Chelsea, μεγάλωσε κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε μια οικογένεια με χαμηλό εισόδημα και έχοντας χάσει και τους δύο του γονείς, σε ηλικία μόλις 2 ετών.