Η Ε3 είναι η ετήσια έκθεση στην οποία κολοσσοί του gaming συναντιούνται και παρουσιάζουν τα νέα games και τις κονσόλες τους και γενικά δίνουν στο κοινό μια γεύση για όσα πρόκειται να τους παρουσιάσουν στο μέλλον. H φετινή Ε3, είναι κατά γενική ομολογία αρκετά παράξενη. Είμαστε στο τέλος της τρέχουσας γενιάς κονσολών κι αναμένουμε την επόμενη (λογικά οι πρώτες ανακοινώσεις θα γίνουν σε έναν χρόνο περίπου), οπότε οι πιο απαισιόδοξοι θεωρούν πως φέτος δεν θα έχουμε κάτι μεγάλο, κάποια έκπληξη να περιμένουμε, άρα όλες οι συνεντεύξεις θα είναι κάπως βαρετές. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Μάλλον όχι κι επίτρεψέ μας να εξηγήσουμε το γιατί.

Το γεγονός ότι η γενιά τελειώνει και φέτος δεν θα έχουμε ανακοίνωση κονσόλας η περιφερειακού, επιτρέπει στους gamers να αφοσιωθούν στα παιχνίδια, το οποία άλλωστε είναι και το ζητούμενο σε όλη αυτήν την ιστορία.

Πώς μπορεί λοιπόν μια έκθεση με τίτλους όπως Pokemon, Super Smash, Death Stranding, Spider Man Kingdom Hearts, Assasins Creed, Halo ή Gears of War να είναι κακή; Μιλάμε για games που περιμένουμε εδώ και κάμποσα χρόνια και φέτος επιτέλους θα τα χορτάσουμε; Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;

 

Δες εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα και το πως θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις τις συνεντεύξεις Τύπου.