Θα παίζουμε λέει παιχνίδια, χρησιμοποιώντας browsers και κινητά και θα είναι σαν να παίζουμε από κονσόλα…

Η Google, προκειμένου να δείξει τις δυνατότητες της νέας της τεχνολογίας που ακούει στο όνομα «Project Stream» ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει το Assassin’s Creed: Odyssey να τρέχει στα 60 frames-per-second σε 1080p ανάλυση. Αν και βρίσκεται ακόμα σε σχετικά πρώιμο στάδιο αυτή η τεχνολογία, οι δυνατότητες της και το αποτέλεσμα δείχνουν αρκετά εντυπωσιακά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε για τι πράγμα μιλάμε:

Η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed: Odyssey συνάμα με την streaming υπηρεσία της, αυτήν την Παρασκευή (την ημέρα που κυκλοφορεί και επίσημα το Odyssey). Αυτή η κίνηση δεν είναι καθόλου περίεργη αν αναλογιστούμε πως υπήρξε συμφωνία μεταξύ Ubisoft & Google. Ουσιαστικά η Google θα προμηθεύσει την Ubisoft με servers που θα βοηθούν στην ομαλότερη εμπειρία στα παιχνίδια της (και όχι μόνο… ίσως).

Το Project Stream είναι μια υπηρεσία της Google που στοχεύει στο να κάνει εύκολο το gaming χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε μέσο χάρις το streaming. Όπως «λέει η Google»: «Θα μπορούμε να παίζουμε παιχνίδια χρησιμοποιώντας έναν browser και θα είναι σαν να παίζουμε από κάποια κονσόλα».