Εδώ δεν υπάρχει season finale!

Μπορεί να έχει τελειώσει το «24», το «Lost» ή το «Desperate Housewives» και να νιώθεις ένα κενό στην καρδιά σου. Λογικό είναι, καθώς πρόκειται για μερικές από τις πιο εθιστικές τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων δεκαετιών. Τό ήξερες όμως ότι πολλές από τις γνωστές σειρές εκεί εξω έχουν γίνει και videogames; Παρακάτω βάλαμε στην σειρά αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές που έγιναν video games και σε προκαλούμε να τερματίσεις (#diplis) την αγαπημένη σου!

«Dexter –  The Game» 

Έτος κυκλοφορίας: 2010

Koνσόλα: PC

Tι είναι:  Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε παράλληλα με τον πρώτο κύκλο της σειράς, για τις συσκευές τις Apple IPad, IPhone και ITouch. Μετά την προβολή κάθε επεισοδίου, θα έβγαιναν σχετικά updates, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να ζήσουν από «μέσα» όσα είχαν δει στην τηλεόραση. Ωστόσο, ύστερα από την την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου, η ιδέα αυτή σταμάτησε χωρίς να μάθουμε ποτέ το γιατί.  Τουλάχιστον στα updates του πρώτου επεισοδίου ακούγες την φωνή του Michael C. Hall, φυσικά στον ρόλο του Dexter…

«24: The Game»

Έτος κυκλοφορίας:2006

Κονσόλα: PS2

Τι είναι: Κλασική, αγαπημένη συνταγή με συνωμοσίες, τρομοκράτες και τον Jack Bauer να έρχεται αντιμέτωπος με έναν εχθρό όχι από την Ρωσία, όχι από την Κίνα, ούτε από το Ιρακ, ούτε από το Πακιστάν, αλλά από το Παρελθόν! Εδώ σε θέλω, time travelling με τον Jack Bauer!

«Lost: The Video Game»

Έτος κυκλοφορίας: 2008

Κονσόλα: PC, Xbox 360, PS3

Τι είναι:  Πρόκειται για ένα adventure game, στο οποίο οι παίκτες χειρίζονται έναν «άγνωστο » επιβάτη του αεροπλάνου.  Δεν λείπουν οι γρίφοι, η δράση και το μυστήριο στο νησί και φυσικά οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε στη σειρά, εμφανίζονται κι εδώ. Επίσης το φινάλε είναι λίγο καλύτερο από αυτό της σειράς (true story!).

»Xena Warrior princess»

Έτος κυκλοφορίας: 1999 Playstation 1, 2001 Game Boy Color, 2006 PS2

Κονσόλες: Playstation 1, PS2, Game Boy Color

Tι είναι: H Γαβριέλα πέφτει θύμα απαγωγής κι εσύ ως Ζήνα πρέπει να τη σώσεις. Γειά σου καλημέρα, γεια σου Καλη-noches!