Η σειρά του Amazon έρχεται για να μείνει! 

Aπό όταν πρωτοανακοινώθηκε τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον «Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών» από το Amazon, όλοι μας ανυπομονούσαμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες και ήρθε η στιγμή που επιτέλους θα συμβεί αυτό ακριβώς αυτό.

Όπως ακούγεται η σειρά θα έχει όχι μία ή δυο, αλλά έξι σεζόν, ενώ η πρώτη θα επικεντρώνεται στα νεανικά χρόνια του Aragorn και για να συμπληρωθεί το παζλ της τελειότητας, ο Peter Jackson δήλωσε επίσημα πως θα έχει ρόλου συμβούλου στο κόνσεπτ.

«Είχα μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με την Amazon πριν από περίπου ένα χρόνο και από αυτά που άκουσα νομίζω ότι έχουν πάρει το σωστό δρόμο. Έχουν πολύ καλές προθέσεις και όλα ακούγονται συναρπαστικά. Δεν θα ήθελα όμως να είμαι υπεύθυνος για ολόκληρη τη σειρά, αφου αυτό θα αποτελούσε μία μακροχρόνια δέσμευση. Κάτι που δεν έχω ξανακάνει, έτσι δεν θα ήταν έξυπνο να είμαι ο showrunner. Αυτό που κάνω τώρα είναι να συγκροτήσω την δημιουργική ομάδα πίσω από το πρότζεκτ».

Η αλήθεια είναι ότι μετά το τέλος του Game Of Thrones, σίγουρα  θα ψάξουμε κάτι για να μας καλύψει το κενό και ποιος καλύτερος από τον Τόλκιν;