Κι όμως γίνεται!

Το iOS 11, είναι επιτέλους εδώ, ωστόσο πολλοί από εκείνους που βιάστηκαν να το κατεβάσουν (ειδικά όσοι είναι κάτοχοι iPhone 6,) δηλώνουν αρκετά δυσαρεστημένοι. Το ότι ότι το τηλέφωνό έχει γίνει λίγο πιο αργό, είναι το βασικό πρόβλημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι όσοι «τρέχουν» την τελευταία έκδοση του λογισμικού της αγαπημένης Apple. Μην αγχώνεσαι όμως φίλε αναγνώστη, υπάρχει τρόπος να επιστρέψεις στην παλιά έκδοση και είναι πολύ πιο απλός από όσο νομίζεις.

Κατέβασε στον υπολογιστή σου, την τελευταία έκδοση iTunes  (πήγαινε στο iTunes > Account > Check for Available Downloads. )

Κατέβασε το iOS 10.3.3 IPSW για την συσκευή σου στον υπολογιστή.

Απενεργοποίησε την επιλογή Find My iPhone

Σύνδεσε την συσκευή σου με το PC

Εισήγαγε τη λειτουργία DFU, κάνοντας reset στο iPhone σου. (Εάν έχεις το iPhone 6, κράτα πατημένο το πλήκτρο Power και το κουμπί Home, μέχρι να εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη του υπολογιστή, υποδεικνύοντας ότι το τηλέφωνό βρίσκεται σε κατάσταση ανάκτησης. Για iPhone 7 και πάνω, κάνε το ίδιο, απλά πάτα το κουμπί μείωσης της έντασης, αντί για το Home)

Κράτα πατημένο το Shift σε Windows ή το Option σε Mac και κάνε κλικ στο «Restore iPhone» στο iTun7. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, επίλεξε το αρχείο IPSW που κατέβασες νωρίτερα.

Ακολούθησε τις οδηγίες του iPhone, ώστε να επαναφέρεις την συσκευή σου στο  iOS 10.3.3.

RISETV_IPHONEMESA

Εύκολο, γρήγορο κι απλό. Τι άλλο να ζητήσεις ;

Πηγή