Guy J & Guy Mantzur στη Σαντορίνη στις 19 Ιουλίου!

Η MUSEvent έφερε το περασμένο καλοκαίρι στην Σαντορίνη τον Mariano Melino και τον μεγάλο Sasha σε μία βραδιά πραγματικά αξέχαστη. Αυτό που συνέβη είχα να το ζήσω στο νησί πολλά χρόνια αφού από το 2000 και μετά η Σαντορίνη επέλεξε να έχει έναν πιο ήρεμο κοσμοπολίτικο χαρακτήρα…

Τα παιδιά στην MUSEvent και φέτος θα κάνουν την διαφορά και θα φέρουν στο πανέμορφο νησί δύο μεγάλα ονόματα της σκηνής. Guy J και Guy Mantzur θα παίξουν μουσικές που θα δώσουν άλλη διάσταση στο πασίγνωστο ηλιοβασίλεμα του κόσμου…

Στις 19 Ιουλίου βγάζουμε εισιτήριο και πάμε στο Night Flight στο Καμάρι!!!

 

Sven VathCocoon Compilation R

O Sven Vath ήρθε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα, άφησε την μουσική του σφραγίδα και μαζί του έφερε και το νέο του compilation με τίτλο Cocoon Compilation R’. Πρόκειται για μία ετήσια κυκλοφορία που τιτλοφορείται με το αντίστοιχο γράμμα της αγγλικής αλφάβητου και η φετινή περιέχει τους πρωταγωνιστές του label όπως το δίδυμο των Pig & Dan αλλά και νέα πρόσωπα όπως τον Ρουμάνο Cristi Cons. Εκτός από την ψηφιακή μορφή η συλλογή θα κυκλοφορήσει και σε εντυπωσιακό Box Set που θα περιέχει 6 φωσφορίζοντα βινύλια και είναι διαθέσιμο ήδη για προ παραγγελία από την Phonica Records.   

 

Claude Vonstroke Live In Detroit

Το Detroit Movement Electronic Music Festival ολοκληρώθηκε και στον απόηχο έχουμε το mix album που κυκλοφόρησε το αφεντικό της Dirtybird, Claude Vonstroke. Παράλληλα με την κυκλοφορία, μοιράστηκε μαζί μας και ένα μίνι ντοκιμαντέρ όπου μας ξεναγεί στην πόλη του Detroit. Εκεί μαθαίνουμε πληροφορίες για το πως ξεκίνησε στην ηλικία των 11 αφού έφυγε από το San Francisco για να καταλήξει εκεί. Μιλάει για τις 10 συμμετοχές του στο Movement και για το φετινό closing σετ που το χαρακτήρισε σαν μία από τις σουρεαλιστικές στιγμές της ζωής του.

Πίσω στο mix album με την ονομασία Claude Vonstroke Live In Detroit θα βρούμε ολοκαίνουρια κομμάτια από τον ίδιο αλλά και από Catz n Dogz,  DJ Deeon, Will Clarke και πολλούς άλλους.

 

«Παρτάρετε» Με Ασφάλεια!!!

Τα φεστιβάλ κάθε χρόνο μεγαλώνουν και πληθαίνουν στον πλανήτη μας και μαζί τους εξελίσσεται και ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονται. Περισσότερα χρήματα, νέες οπτικοακουστικές τεχνολογίες, έξυπνες διαμορφώσεις των stages είναι μερικά από τα στοιχεία που διαρκώς  αλλάζουν για να δώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία. Μαζί τους εξελίσσεται και το πιο σημαντικό στοιχείο ενός φεστιβάλ, αυτό της ασφάλειας που πολλές φορές δεν δίνουμε σημασία.

Μία νέα πλατφόρμα που αφορά λοιπόν την ασφάλεια είναι στον αέρα του διαδικτύου από την αρχή της φεστιβαλικής σεζόν και σαν σκοπό έχει την ενημέρωση του κοινού για όλες τις παγίδες που μπορεί να κρύβει το event που έχει διαλέξει να πάει.

Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε από τον Jon Drape γνωστό από την διοργάνωση των φεστιβάλ Parklife, Field Day και Standon Calling σε συνεργασία με άλλους διοργανωτές, επαγγελματίες της σκηνής και βέβαια με τις αρμόδιες αρχές ασφαλείας.

Η σελίδα περιέχει χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που κάνουν την ζωή μας και την εμπειρία μας καλύτερη στο event. Υποστηρίζουμε θερμά την κίνηση αυτή και για το λόγο αυτό σας παρακινούμε να επισκεφτείτε την σελίδα στο www.festivalsafe.com.

 

Άκυρες οι διακοπές, αγόρασα Xone 96…

Η Allen & Heath παρουσίασε το νέο της θηρίο που ακούει στο όνομα Xone 96. Στις 9  Ιουνίου είχαμε τα αποκαλυπτήρια και πλέον όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την νέα κονσόλα ήχου της εταιρίας.

Όντως είναι ο διάδοχος του Xone 92 και εκπολιτίζει ακόμα περισσότερο της απίστευτες δυνατότητες του προκατόχου του. Ακόμα καλύτερα 4 bandEQ, τα πασίγνωστα διπλά Xone VCF φίλτρα με αρμονικό crunch distortion και διπλή 32bit usb κάρτα ήχου που το σύνολο συνοδεύει η πιστοποίηση του Traktor Scratch της Native Instruments.

Ο νέος Xone 96 δίνει την δυνατότητα σύνδεσης σε pedals, laptops, pick ups, drum machines ανεβάζοντας τον πήχη της δημιουργίας πολύ ψηλά και σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής και την γνωστή απόδοση και πιστότητα του ήχου τον καθιστά πολύτιμο εργαλείο για τον DJ και τον παραγωγό.

Η τιμή του στην Ευρώπη κυμαίνεται στα 1850€ ενώ αναμένεται στη χώρα μας σε λίγες μέρες.

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ETR:

EXPAND THE ROOM | 30/06

ETR

Γιώργος Γεωργακόπουλος
Γιάννης Ακριβόπουλος

Expand The Room
info@expandtheroom.gr