Τέλος κάθε εβδομάδας θα βλέπουμε παρέα τα νέα από τον gaming χώρο, που μας τράβηξαν την προσοχή και όχι μόνο…

Αν και η εβδομάδα που μας πέρασε, δεν διαφέρει ιδιαίτερα από όλες τις υπόλοιπες στα «κοινά» νέα του χώρου, θα προσπεράσω αρκετά από αυτά, και θα σταθώ σε κάποια «σημαντικά» πραγματάκια που μου τράβηξαν το μάτι. Ο Kojima συνεχίζει να μας προκαλεί περιέργεια, η Square Enix μπαίνει σε περίοδο πένθους, καθώς και με μεταφορικό τρόπο η ομάδα πίσω από το Wildstars.  Ο Geralt αποκτά «ανθρώπινη» μορφή και η Rockstar μας παρουσίασε το «cast» του RDR2. Τέλος, έρχεται καινούργιο The Lord of the Rings mmo.


Conan ο… «βάρβαρος»!

Ο γνωστός σε όλους μας (ελπίζω) Conan O’Brien, είναι στην Ιαπωνία… και ποιος νοιάζεται; Well I do, γιατί πέρα από το γεγονός πως επισκέφτηκε τον Hideo Kojima (*girly screams*), του ζήτησε με έναν κωμικοτραγικό τρόπο… δουλειά(;)! Ελπίζω να μην είναι τυχαίο και όντως (pleeeeeeeeease) να έχει κάποια σχέση με το επερχόμενο Death Stranding. Ίσως κάποιο voice over;


Sad news of the week…

Ο COO (chief operating officer) της Square Enix America & Europe, Mike Sherlock, απεβίωσε απρόσμενα. Ο Mike Sherlock, στο παρελθόν, είχε περάσει από εταιρίες όπως η Acclaim και η Sega Europe.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως απεβίωσε ένας καλός φίλος και συνεργάτης, ο Mike Sherlock…»
-Phil Rogers, Square Enix America & Europe CEO


Geralt of Netflix

Γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες πως το Netflix ετοιμάζει την μεταφορά του Geralt of Rivia, από την σειρά παιχνιδιών The Witcher, στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Πριν λίγες ημέρες, έγινε επίσημα η επιβεβαίωση του ηθοποιού που θα αναλάβει τον απαιτητικό ρόλο του Gerald και δεν είναι άλλος από τον Henry Cavill, που τον έχουμε δει να ενσαρκώνει τον Superman στο Justice League.


Αu revoir Wildstar.

Το MMORPG Wildstar, παιχνίδι που είχε απασχολήσει στο παρελθόν (2011), κατά την κυκλοφορία του, φαίνεται πως κατεβάζει ρολά. Δυστυχώς αυτή η κίνηση δεν προοικονομεί τον ερχομό ενός καινούργιου τίτλου, αλλά τον τερματισμό της ομάδας ανάπτυξης, Carbine.


Bang bang, you shot me down!

Η Rockstar έκανε μια σειρά από tweets, παρουσιάζοντας τους χαρακτήρες που θα δούμε στο Red Dead Redemption 2. Συνολικά ανέβηκαν 23 φωτογραφίες που δείχνουν την εμφάνιση των χαρακτήρων, τα ονόματα τους και μία χαρακτηριστική «φράση». Μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες εδώ.


The Lord of the MMOs!

Ένα εξαιρετικά ευχάριστο και απρόσμενο νέο, έσκασε από το πουθενά. Αρκετοί, γνωρίζουν ήδη πως υπάρχει ένα αρκετά ξεπερασμένο The Lord of the Rings mmo παιχνίδι, βασισμένο στην περίοδο των ταινιών. Η εταιρία Athlon Games, ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την Middle-earth Enterprises για την δημιουργία ενός free-to-play mmo το οποίο θα βασίζεται στα γεγονότα της περιόδου πριν τις ταινίες. Can’t wait…