Ξενέρωμα…

Όλη την εβδομάδα δεχόμουν τηλεφωνήματα από φίλους για ένα hiphop live που έπρεπε να πάμε οπωσδήποτε και όταν βρήκα λίγο χρόνο άρχισα να ψάχνω πληροφορίες. Θα γινόταν στο κλειστό του Γαλατσίου με πολλά και καλά ονόματα, ένα όμως ξεχώρισε αμέσως για εμένα. Το πήρα απόφαση λοιπόν ότι θα πήγαινα γι αυτόν κι έτσι κι έγινε. Στο σύνολο θα έβγαιναν δέκα καλλιτέχνες και σχήματα, οπότε αρχικά είχα στο μυαλό μου ότι έπρεπε να κρατήσω δύναμη για αργότερα. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα γινόμουν όλο και πιο ανυπόμονος και είχα αρχίσει να δυσανασχετώ με τον χρόνο που τραγουδούσαν ορισμένοι και δεν κατέβαιναν από την σκηνή. Ώσπου ξαφνικά και σε ανέλπιστο χρόνο (αφού σαν κοινό άλλος εκτιμούσαμε ότι θα εμφανιζόταν) βγήκε στην σκηνή ο κοντός!

Παράνοια, χιλιάδες κόσμου στα κάγκελα και μόνο στην θέα του και αρχίζει τις ρίμες. Το κλειστό γίνεται κατακόκκινο από τα καπνογόνα και είναι η πρώτη φορά στην βραδιά που έχουν σηκωθεί άπαντες. Όλοι χοροπηδούν και χώνουν ρίμες ξεσηκωμένοι από το πρώτο κομμάτι. Καπάκια πέφτει το δεύτερο και τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν περισσότερο, προσωπικά είχα φτάσει στο λέβελ μου και μετάνιωνα για όλες τις προηγούμενες ανιαρές στιγμές που είχα βιώσει εως και αυτήν!

Και τότε… Τέλος!

Απλά είπε ότι είναι πολλοί για να τραγουδήσουν και ίσως έβγαινε ξανά αργότερα,κατεβαίνοντας από την σκηνή. Εκεί τέλειωσαν όλα για μένα. Είχε σηκώσει όλο τον κόσμο στον αέρα και μετά από δυο κομμάτια κατέβηκε. Ο κοντός το παράκανε. Η υπόλοιπη βραδιά κύλησε με ένα κενό και μια ελπίδα ότι θα εμφανιζόταν και πάλι. Οι περισσότεροι επειδή ήταν Γαλατσιώτες συμβιβάστηκαν όταν βγήκαν οι ΒήταΠείς, αλλά γ@$%^& τους Βη Βη- (Έλβη μην το πεις!)

Φυσικά δεν τον ξαναείδα ποτέ στην σκηνή και έφυγα με το παράπονο ότι πέρασα τέλεια μόνο για λίγα λεπτά. Σκέψου πως είναι να πηγαίνεις από την αρχή, να περιμένεις πως και πως και όταν τελικά συμβαίνει να τελειώνει πριν καλά καλά το καταλάβεις. Στο παρελθόν μου έχει τύχει να πάω και σε live των Wu Tang που εκεί μας ενημέρωσαν ότι τελικά δεν θα εμφανιστούν ποτέ, αλλά το να σε αφήνουν με μια μικρή γλύκα όπως στην περίπτωση που εξιστόρησα το θεωρώ χειρότερο!