Είναι επίσημο πια!

Αν νόμιζες ότι η κοπέλα σου ή γενικά οι κοπέλες δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με το πορνό τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω άρθρο.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησαν το Porn Hub και το XHamster για το 2017 οι γυναίκες αναζητούν πορνό περισσότερο από τους άντρες. Ο όρος αναζήτησης «Πορνό για γυναίκες» αυξήθηκε κατά 359% το περασμένο έτος, καθώς περισσότερες γυναίκες συνδέονταν για να βλέπουν σεξουαλικό υλικό σε απευθείας σύνδεση, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Σύμφωνα με έρευνα του Pornhub για το 2017, 28,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι επισκέφθηκαν το σάιτ πέρυσι και μεταξύ των κορυφαίων αναζητήσεων ήταν και η κατηγορία «πορνό για γυναίκες». Την ίδια ώρα σε έρευνα που έκανε το πορνογραφικό σάιτ, xHamster διαπιστώθηκε ότι υπήρξε αύξηση 2,4% των γυναικών που το επισκέπτονταν σε όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά μεμονωμένα την κάθε χώρα, ο ιστότοπος κατέγραψε τα μεγαλύτερα κέρδη στη Νότιο Αφρική, όπου οι χρήστες που ήταν γυναίκες αυξήθηκαν κατά 23%. Στην Σαουδική Αραβία καταγράφηκε μια αύξηση κατά 11%, σύμφωνα με το xHamster.

Ωστόσο, η Κίνα σημείωσε μείωση κατά 28% στις γυναίκες. Οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν το 26% των συνολικών χρηστών του xHamster με την κατηγορία «μπαμπάς» να είναι η κορυφαία αναζήτηση στις ΗΠΑ και ο όρος «μαμά» να αποτελεί την κορυφαία αναζήτηση για τις γυναίκες παγκοσμίως. Ο ιστότοπος αναφέρει ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια σταθερή αύξηση των γυναικών που επισκέπτονται το σάιτ.

Στοιχεία από το Pornhub, έδειξαν ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να κοιτάξουν σε απευθείας σύνδεση πορνό χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό τους από τους άνδρες. Το Pornhub διαπίστωσε ότι το 71% των γυναικών της επισκέπτεται το σάιτ μέσω smartphone και είναι κατά 16% πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν γυναίκες τη συσκευή από ότι οι άνδρες.

Χμμμμ!!!

πηγή: diaforetiko.gr