Μας έχουν καταστρέψει τα spoilers!

To Αvengers: Age Of Ultron, ήταν σίγουρα κατώτερο του πρώτου, αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι δεν το απολαύσαμε. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ένας εκ των βασικών στελεχών της Marvel ο  Kevin Feige , η ταινία δεν επρόκειτο να τελειώσει ακριβώς έτσι. Συγκεκριμένα, θα μαθαίναμε ακριβώς που κατέληξε ο Hulk μετά την φυγή του στο τέλος της ταινίας. (κάτι που τελικά θα δούμε στο Thor: Ragnarok.)

«Όταν o Joss Whedon, έκανε τους Avengers κι όταν είδαμε την αποχώρησή του Hulck στο τζετ, του είπαμε. Δε μπορείς να το κάνεις αυτό, όλοι θα πιστέψουν αυτό που γράφεται στο internet, ότι ετοιμάζουμε το planet Hulk και δε θέλουμε να το καρφώσουμε.  Τελικά δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Αν δεις τον ουρανό στην τελευταία σκηνή, είναι μπλε. δεν θέλαμε να θεωρήσει ο κόσμος ότι το Planet Hulk, πήρε το πράσινο φως. «

Όσο για το γιατί δεν είδαμε ταινία Hulk μετά τους Αvengers, η απάντηση ήταν εξαιρετικά απλή. ¨Είχαμε αρχίσει να βαρίομαστε λίγο με τον Thor και θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην επόμενη ταινία.¨ Αν κρίνουμε από το κόμικ του Planet Hulk, μας περιμένουν μεγάλα πράγματα σε αυτή την ταινία.

Πηγή