Πως είναι από κοντά η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Kick Boxing, Μαρία Πανταζή;

Τη Μαρία τη συνάντησα με αφορμή τη συνέντευξή μας. Να πω την αλήθεια επειδή ιδέα δεν έχω από το χώρο του Kick boxing, δεν την ήξερα. Με ενημέρωσαν όμως στο γραφείο για τις πολλές επιτυχίες που είχε λέγοντάς μου ότι είναι ο θηλυκός Ζαμπίδης και ότι είχε δάσκαλό της έναν θρύλο του αθλήματος, τον Ερνέστο Χουστ. Κάπως έτσι και με μεγάλη περιέργεια πήγα να κάνω τη συνέντευξη μαζί της. Τελικά δεν ήταν τίποτα από αυτά που περιμένα. Δεν ήταν ούτε άγρια, ούτε μιλούσε χοντροκομμένα ούτε τίποτα τέτοιο. Το αντίθετο. Η Μαρία ήταν γλυκύτατη και κομψότατη. Δεν σου πήγαινε στο μυαλό ότι αυτή η όμορφη κυρία που έβλεπες έριχνε πολλές μάπες!

Θυμάμαι ήταν αγχωμένη γιατί μόλις είχε κάνει μια πολύ σοβαρή εγχείρηση. Αυτή η εγχείρηση όπως φάνηκε την δυσκόλεψε και στη συμμετοχή της στο Survivor. Ομως σαν μια πραγματική μαχήτρια δεν το ανέφερε. Τουλάχιστον έτσι νομίζω, μιας και δε βλέπω φανατικά το ριάλιτι για να είμαι 100% ότι δεν το είχε πει κάποια στιγμή. Όπως και να έχει, σίγουρα πάντως δεν παραπονέθηκε γι’ αυτό.

Αποχώρησε την προηγούμενη βδομάδα και για μένα άδικα, μιας και στην ψηφοφορία δεν είχε προταθεί το όνομά της. Αλλά φαντάζομαι το περίμενε και η ίδια αφού ως νέα παίκτρια θα ήταν το «εύκολο θύμα». Γιατί η Μαρία μπορεί να μοιάζει με… Barbie, όμως μόνο χαζή δεν είναι!

Δεν πειράζει, ίσως ήταν γραφτό να αποχωρήσει για να είναι εδώ στην βραδιά που η ίδια διοργανώνει, το Spartan’s Night. Πρόκειται για μια διεθνή οργάνωση, η οποία θα φιλοξενήσει κορυφαίους αθλητές του Kick Boxing. Θα πραγματοποιηθεί από την BG Academy το Σάββατο 14 Απριλίου, στις 18:00, στο Κλειστό Στάδιο Ζωφριάς!

Και επειδή ζήλεψα και εγώ λιγάκι… Βρήκα εύκαιρη τη Μαρία να μου δείξει μερικές κινήσεις «ξύλου».

Εντάξει, ας μείνω στα δημοσιογραφικά μου καλύτερα, γιατί σίγουρα δεν το ‘χω!