Ο Μίλτος Τσιμπούκης πέρασε το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθώντας το νέο Ant-Man της Marvel και παραθέτει τις απόψεις του.

Η νέα ταινία του «Μερμυγκανθρώπου» της Marvel είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να περάσεις ένα χαλαρό καλοκαιρινό βράδυ στον κινηματογράφο. Ξέχνα τις εκρήξεις και το χαμό των Avengers, εδώ έχουμε να κάνουμε με μια light ταινία, που διαδραματίζεται χρονικά πριν την έλευση του Thanos στη Γη και (κυριολεκτικά) το τελευταίο λεπτό συνδέεται με το Infinity War.

Η Yπόθεση

Ο Dr. Pym και η Hope ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους με τον Ant-man, για μια πολύ σημαντική διάσωση, οικογενειακής φύσεως…

Η Tαινία

Το γνωστό Μαρβελοχιούμορ που αγαπάμε, είναι πάλι παρών κι αφήνοντας πίσω τα spoilers (εξ ου κι αποφεύγουμε να μιλήσουμε για την υπόθεση της ταινίας) θα περάσεις υπέροχα. Σκηνές δράσεις κι ένας αρκετά ενδιαφέρον κακός -αν και μακράν πιο αδιάφορος σε σχέση με αυτούς άλλων ταινιών του MCU- η ταινία για να το πούμε απλά, δεν έχει κανένα βασικό πρόβλημα που να την κάνει κακή ή βαρετή. Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Μετά το Avengers: Infinity War, ο  κόσμος της Marvel έχει μπει σε μια νέα φάση. Το να επιστρέφουμε λοιπόν στο παρελθόν με αχρείαστες κωμωδιούλες (ακόμη κι αν σε αυτές παίζει εξαιρετικά ο Michael Douglas) δεν είναι ότι καλύτερο και φέρνει βαρεμάρα. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ευχάριστη ταινία που τελικά συνδέεται άριστα με τον χαμούλι που περιμένουμε στη συνέχεια, ωστόσο και να έλειπε εντελώς από το timeline, δεν θα χάναμε κάτι.

MicroSpoilerAlert: Έχει μόνο μια post credit scene, οπότε μην περιμένεις άδικα στην αίθουσα.