Αναπάντητα (ερωτήματα) που λέει και ο Ρέμος…

Με αφορμή το νέο crew που έφτιαξαν ο Τάκι Τσαν, ο Ισορροπιστής, ο TNS και ο Ταραξίας αποφάσισα να προσπαθήσω να καταλάβω τι γίνεται με τους τύπους που έμαθαν το hiphop στους πολλούς.

Θυμάμαι στην εφηβεία ακόμα, την ανυπομονησία που ένιωθα όταν είχε ανακοινωθεί ότι βγαίνει album από κάποιον ΖΝ. Μεγαλώσαμε ακούγοντας ότι ο δεύτερος τόμος δεν θα αργήσει να βγει και λυπηθήκαμε μετά από τόσα χρόνια όταν πια καταλάβαμε ότι περιμένουμε κάτι ουτοπικό. Μέχρι που ξαφνικά μια μέρα κι ενώ έχεις ξεπεράσει τα 20 έτη της ζωής σου ακούς κάτι ανέλπιστο: την επανένωση των -για χρόνια διαλυμένων- ΖΝ, για ένα live στον Βοτανικό και για την κυκλοφορία του δεύτερου τόμου.

Ξέρεις τι σημαίνει δεύτερος τόμος για έναν ΖΝ φαν; Ότι μια όαση στη μέση της ερήμου για τον διψασμένο ταξιδιώτη! Όχι, όχι δεν είμαι υπερβολικός!

Άλλωστε ο πρώτος τόμος θεωρείται ένα τουλάχιστον συλλεκτικό album για τους hiphop fans αφού δημιούργησε ολόκληρη σχολή και έκανε το κοινό να μάθει το hiphop. Αν δεν είσαι κάτω των 18 σίγουρα ήταν μέσα στα πρώτα σου ακούσματα, έστω και τυχαία.

Με τους φίλους μου φυσικά και πήγαμε στον Βοτανικό για να ακούσουμε τα παλιά κομμάτια και τα νέα promo. Όμως 2 χρόνια μετά ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν τελικά έχει βγει.

Τι, αυτό ήταν ο δεύτερος τόμος ;

Οι παλιοί ράπερς τα έχουν μπερδέψει στο κεφάλι τους και μαζί μπερδεύουν και τους χρήστες του youtube που τους αγαπούν ακόμα και αναζητούν μια απάντηση. Ψάχνοντας και εγώ την αλήθεια στα σχόλια, έπεσα πάνω σε μερικά πραγματικά… επικά! (ποιος τρίτος, εδώ δεν έχουμε τον δεύτερο!)

 

 

Απάντηση δε βρήκα όμως, έλα, πες την αλήθεια, ακούς ακόμα και εσύ κρυφά Τάκι Τσαν;