Δια χειρός Universal Studios

Eίναι γεγονός πως ο Super Mario, ο αγαπημένος (πρώην) υδραυλικός της καρδιάς μας, δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις με την μεγάλη οθόνη. Η μια και μοναδική φορά που επιχειρήθηκε η μεταφορά των περιπετειών του  στον κινηματογράφο με την μορφή live action ταινίας , στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία. Τόση που ανάγκασε την Nintendo να διώξει κάθε σκέψη για πιθανή επανάληψη του εγχειρήματος στο μέλλον.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα με την μοναδική -εκτός video games- παρουσία του Mario, να είναι κατά βάση σε σειρές κάμποσα χρόνια πριν.

 

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, η είδηση πως η εταιρία Illumination της Universal, ετοιμάζεται να επαναφέρει τον Mario στις σκοτεινές αίθουσες, μάς έπιασε λίγο απροετοίμαστους.

Αυτή την φορά -ευτυχώς-  δεν είναι μια  live action  μεταφορά, αλλά animated  δημιουργία από το studio που μας έχει χαρίσει τις ταινιάρες  “Despicable Me,” “Minions”και “The Secret Life of Pets». Η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα ακόμα, πάντως πηγές αναφέρουν πως οι δυο πλευρές είναι σε συζητήσεις πάνω από 1 χρόνο, προκειμένου να πετύχουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Αναμένουμε τα καλύτερα, λοιπόν!