Είναι γεγονός πως εκεί έξω, υπάρχουν διάφοροι celebrities και stars που και μόνο το όνομα τους αρκεί για να κάνει ένα brand ή ένα προϊόν να πουλήσει σαν τρελό!

Όπως φαντάζεσαι λοιπόν η αγορά των video games, επειδή πρώτα απ’ όλα είναι αγορά, δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από τον χορό και να μην ακολουθήσει τον συγκεκριμένο κανόνα. Τις περισσότερες φορές, μιλάμε για μέτρια έως κακά παιχνίδια, που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν κάτι από αυτήν την κίνηση, ωστόσο ορίστε μερικά από αυτά που λιώναμε ως παιδιά ακόμη κι αν δεν ήταν και τόσο…

Michael Jackson’s Moonwalker

H Sega αποφασισμένη να κυριαρχήσει στην αγορά των video games το 1989, παίρνει για τις κονσόλες της το Michael Jackson’s Moonwalker, που κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε υπολογιστές  και arcades. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου χειρίζεσαι τον βασιλιά της ποπ και προσπαθείς να εξολοθρεύσεις τους κακούς. Στα δυνατά σημεία του παιχνιδιού η 8-bit μουσική του Jackson!

Michael Jordan in Flight

Κυκλοφόρησε για ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 1993 και ουσιαστικά πρόκειται για  ένα 3D παιχνίδι, που αποθεώθηκε για τον τεχνικό του τομέα, όμως θεωρήθηκε πολύ εύκολο παικτικά από τα μέσα της εποχής.

Ronaldo V-Football

Το συγκεκριμένο ποδοσφαιράκι είχε την έγκριση του ίδιου του Ronaldo (του χοντρού, του παλιού, του ορθόδοξου) και κυκλοφόρησε το 2000 για ps1 και Game Boy Color, χωρίς ωστόσο να κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, παρά το ωραίο εξώφυλλο και το γεγονός ότι περιείχε 176 εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο!

Iron Maiden: Legacy of the Beast

Eδώ έχουμε να κάνουμε με ένα free RPG game για κινητά, που είναι εμπνευσμένο από την μουσική και την κουλτούρα των Iron Maiden! Είσαι έτοιμος να «γνωρίσεις καλύτερα» τον Εddie;

Colin McRae Rally

Ξεκίνησε το 1998 (κι ως το 2009 οπότε κι άλλαξε όνομά) κυκλοφόρησε 7 τίτλους. Υπέροχο παιχνίδι που έμαθε σε μερικούς… μερικούς το Subaru Impreza.