Κρυώνεις και μόνο που το βλέπεις…

Πολικό ψύχος επικρατεί στις βόρειες πολιτείες των ΗΠΑ και στον Καναδά με θερμοκρασίες που φτάνουν στους -35 βαθμούς Κελσίου! Μάλιστα, είναι τόσο το κρύο που τα πάντα γύρω από τους καταρράκτες του Νιαγάρα έχουν παγώσει, δημιουργώντας ένα μαγευτικό χειμωνιάτικο τοπίο.

Οι ψυχρές θερμοκρασίες ανατολικά των Βραχωδών Ορέων έχουν δημιουργήσει νέα ρεκόρ. Αυτή την εβδομάδα, η θερμοκρασία έφτασε τους -26 βαθμούς Κελσίου στους καταρράκτες του Νιαγάρα, ενώ στο Έντμοντον στην Αλμπέρτα του Καναδά στους -40 βαθμούς,  θερμοκρασίες που είναι τώρα πιο χαμηλές και από τον πλανήτη Άρη. Όταν κάνει αυτό το κρύο, τα παράθυρα σπάνε και οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν να βγουν έξω, συνεπώς και πολλά αυτοκίνητα δεν μετακινούνται.

Mορφές πάγου σχηματίζονται κάθε χρόνο στους καταρράκτες του Νιαγάρα αλλά είχαν να παγώσουν έτσι από το 2014 με το Polar Vortex που είχε χτυπήσει τις ΗΠΑ. Βέβαια αυτό δεν κάνει το φαινόμενο λιγότερο συναρπαστικό. Για να πάρετε μια κρύα γεύση από τους καταρράκτες του Νιαγάρα, δείτε αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες από τους γενναίους επισκέπτες.

Πηγή: www.klik.gr