Αυτό και αν είναι επικό τρολ!

Μια ομάδα βιβλιοθηκονόμων από το Invercargill της Νέας Ζηλανδίας είχαν μια τρελή ιδέα, να φωτογραφηθούν μιμούμενοι την επετειακή φωτογραφία των Kardashians! Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο Facebook στη σελίδα Invercargill Libraries and Archives και έχει ήδη γίνει share πάνω από 4.500 φορές!


Η Bonnie Mager, διευθύντρια της ψηφιακής βιβλιοθήκης, δήλωσε πως η ιδέα της μίμησης της φωτογράφησης των Kardashians ανήκει στους εργαζόμενους, οι οποίοι της το πρότειναν κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που αφορούσε το πως θα μπορούσαν να προωθήσουν τη βιβλιοθήκη με τον καλύτερο τρόπο, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι: «Διαλέξαμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί πιστεύαμε πως θα είναι πολύ αστείο το αποτέλεσμά της με απλούς, καθημερινούς ανθρώπους».

RISETV_KARDASHIANS01

Όπως είπε ακόμα η Mager, τα αγόρια πήραν επίτηδες τις πιο εξιζητημένες πόζες της συγκεκριμένης φωτογράφησης για να γίνει ακόμα πιο χιουμοριστικό το αποτέλεσμα, ενώ τα βιβλία που χρησιμοποιήθηκαν, για να προστεθεί και η πινελιά της βιβλιοθήκης, ήταν παλιά λεξικά από το αρχείο τους!

Το αποτέλεσμα φαίνεται πως τους δικαίωσε μιας και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολύ ένθερμες!