Έρχεται η νέα pepsi βασισμένη στην παραδοσιακή συνταγή cola αλλά με μια έντονη γεύση καραμέλας να μένει στο τέλος της…

Η Pepsi κάνει δυναμικό comeback στην αγορά και δημιουργεί μια εντελώς νέα γεύση όσο αφορά τα αναψυκτικά cola. Το νέο αυτό προϊόν θα έχει χαρακτηριστική την γεύση της καραμέλας σε συνδυασμό με την κλασική συνταγή που τόσα χρόνια ακολουθούσε η εταιρία και θα μοιάζει κάπως έτσι:

Οι πρώτες εντυπώσεις κάνουν λόγο για μια πολύ καλή προσπάθεια, ενώ έχει ξεχωρίσει η αλμυρή γεύση που αφήνει στον καταναλωτή σε συνδυασμό και με την γλυκιά καραμέλα. Εξ ου και ο χαρακτηρισμός «αλατισμένη καραμέλα».

«Η γεύση της καραμέλας δεν είναι τόσο έντονη για να σκεπάσει τις υπόλοιπες, αλλά όσο χρειάζεται για να δώσει μια γλυκύτητα. Αν προτιμούσες από πριν την Pepsi αυτήν την γεύση πρέπει να την δοκιμάσεις» επισήμανε εργαζόμενος της εταιρίας.

Εκτός αυτού, στην αγορά της Ιαπωνίας η Pepsi λάνσαρε ειδική Χριστουγεννιάτικη έκδοση cola με γεύση cake! Το αναψυκτικό είναι λευκό και η γεύση του είναι γλυκόξινη, θυμίζοντας έντονα φράουλα. Είναι εμπνευσμένη από τα παραδοσιακά Ιαπωνικά cakes που παρασκευάζονται με βάση την φράουλα και την κρέμα.

 

cola eswteriki