Για σκληροπυρηνικούς της ζάχαρης.

Όλοι έχουν δοκιμάσει κάποιο γλυκό ακόμα και όσοι λένε ότι δεν πεθαίνουν για γλυκά. Λίγοι όμως είχαν και έχουν την χαρά να γευτούν ένα από τα παρακάτω γλυκά…

1. Έχεις δοκιμάσει πίκλες; Οι περισσότεροι πιστεύω στο μπεργκεράκι βάζουμε. Αν σου αρέσουν και είσαι φανατικός θαυμαστής της πίκλας, πρέπει να βρεις και το γλειφιτζούρι από πίκλα.

Προσπαθώ να φανταστώ πώς είναι, αλλά μου είναι αρκετά δύσκολο να σκεφτώ κάτι πικρό και αλμυρό να περιβάλλεται από ζάχαρη!

strange-candies1-risegr

2. Δεν έχεις τα απαραίτητα χρήματα για να προσφέρεις gourmet γεύμα στους δικούς σου ανθρώπους; Σκέφτεσαι πώς θα πληρώσεις για γλυκά, γαλοπούλες και φρούτα όταν έχεις ένα ευτελές ποσό στην τσέπη σου; Απλό! Πάρε ζελεδάκια με γεύσεις γαλοπούλας, κολοκυθόπιτας και μούρων. Και έτοιμο το γεύμα.

candies3-risegr

3. Ζελεδάκι ψάρι; Ηρέμησε, φυσικά και δεν έχει γεύση από ψάρι, αλλά μόνο την όψη και το όνομά του. Τελοσπάντων, τα φρουτένια ψαράκια φαίνονται πολύ πιο γευστικά από το γλειφιτζούρι πίκλα.

candies5-risegr

4. Αν θέλετε να τρέχετε σαν τον Usain Bolt, δοκιμάστε τις φλογερές μεξικανικές καραμέλες από τη Mexican Candy.

candies6-risegr (2)

5. Και για το αποκορύφωμα, πρέπει να δοκιμάσεις τις τέσσερις φέτες μπέικον με γεύση φράουλα. Μόνο Αμερικάνοι θα μπορούσαν να έχουν σκεφτεί αυτόν το συνδυασμό.

MAIN-candies8-risegr