Τους γνωρίσαμε από το X-factor και μας συστήνονται μουσικά ξανά!

Είναι δυο ωραία τυπάκια που κυκλοφόρησαν μόλις το νέο τους τραγούδι. Στις 30 Μαρτίου παίζουν live στο Φουαρ(Μητροπόλεως 72) μαζί με Allan Paul after party AlexKidOne. Ας δούμε τι παίζει μαζί τους σε μια μίνι συνέντευξη…

-Κάτι που πρέπει να ξέρουμε οπωσδήποτε για εσάς: 

The Dox: Eίμαστε φανατικοί gamers, αγαπάμε τον κινηματογράφο και δεν λέμε με τίποτα όχι σε καλή ποιοτική μουσική ανεξάρτητα από το είδος!

-Τι θυμάστε πιο έντονα από το xfactor και τι κρατάτε από αυτή την εμπειρία.
The Dox: Αν μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο,σίγουρα κερδίσαμε κάποιους ανθρώπους,με τους οποίους υπήρχε και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Απο εκεί και πέρα κάτι που μάθαμε και θα θυμόμαστε για πάντα ειναι να μην κυνηγάμε τον φαινομενικά εύκολο δρόμο άλλα να δουλεύουμε. σκληρά για να χτίσουμε έναν δικό μας.
 
-Ποιοι ειναι οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες και οι μουσικές σας επιρροές;
 
Νομίζω οτι έκανες αυτήν την ερώτηση στους χειρότερους(γέλια). Ακούμε και έχουμε ακούσει κατά καιρούς πολλά είδη και συνεπώς πολλούς,διαφορετικούς καλλιτέχνες! Ο Εd Sheeran ας πούμε,είναι ενας καλλιτέχνης που γουσταρουμε να ακούμε και  εχει επηρρεασει σιγουρα την μουσική μας. Ο Εminem,ο Kendrick Lamar,ο Dr Dre π.χ.-και πολλοί αλλοι καλλιτέχνες της ράπ-είναι χρόνια στα ακουστικά μας,αλλα δεν συνδεόμαστε άμεσα μουσικα,αν και κάποιοι απο αυτούς εχουν αλλαξει με τον τρόπο τους γενικά την μουσική. Γενικά όλα τα classics Beatles,Michael Jackson,Prince και αντιστοιχου βεληνεκούς ονόματα,θα ήταν αδικό να πουμε,οτι δεν μας έχουν επηρρεασει.Αλλα τελικά και ποιον δεν έχουν;
 
-Ενα τραγούδι που αγαπάτε αλλά είναι ένοχη απόλαυση, κανείς δε θα το περίμενε από εσάς…
 
Δεν ντρεπόμαστε για κανένα κομμάτι που ακούμε(γελια). Το μόνο που μπορούμε να πούμε σαν ένοχη απόλαυση,είναι οτι κάποιες φορές ακούμε ελληνικό τράπ. Τώρα δεν ξέρω αν θα το περίμενε κανείς ή όχι. Άλλα είναι αλήθεια και δεν ντρεπόμαστε και πολύ τελικά.