Μπο-φίλοι απέναντι σε «κράξιμο» σημειώσατε 1

Πολλά είδαμε – μα κυρίως διαβάσαμε – μετά την συνέντευξη της τραγουδίστριας Νατάσσας Μποφίλιου με αφορμή την απάντηση της στην ερώτηση εάν η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι δικτατορία:

Φυσικά και είναι. Θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση. Εγώ στα βάθη της ψυχής μου είμαι τροτσκίστρια. Θα μου πεις, βέβαια, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη.

 

Ένα μεγάλο μέρος όμως, ίσως το μεγαλύτερο, καλλιτεχνών και μη, είναι φανερά με το μέρος της τραγουδίστριας. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Αγγελάκας (Τρύπες), λέγοντας πως «Καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού, οι παράνομοι ιεραπόστολοι του νόμου της ζούγκλας που όση δύναμη απέκτησαν την απέκτησαν με την ιδιότητα του γελωτοποιού του βασιλιά να σκάσουν και να σταματήσουν να λερώνουν όποιον ή όποια έχει τον τρόπο και το θάρρος να δημοσιοποιεί τις απόψεις του και να μιλά για το πως ονειρεύεται τον εαυτό του και τον κόσμο».

Αλλά και η Τάνια Τσανακλίδου, αναφερόμενη στο θέμα μέσω των social media της.