Είναι κι αυτό μια ένδειξη…

Πολλές έρευνες έχουν δείξει, ότι τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής μας εμφάνισης παίζουν καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που σκεφτόμαστε και μπορούν να προδώσουν πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Ακόμα ένα μέρος του σώματος μας, όμως, μπορεί να αποκαλύπτει πολλά για μας και η αλήθεια είναι, πως δεν πρέπει να έχεις ακούσει πολλά γι’ αυτό.

Αυτό που θα πρέπει, λοιπόν, να παρατηρήσουμε λίγο καλύτερα πάνω μας, είναι ο αντίχειράς μας!

Θα μπορούσαμε να τους διακρίνουμε σε 5 διαφορετικές κατηγορίες και σύμφωνα μ’ αυτές να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

1. Το πάνω μέρος είναι πιο μεγάλο από το κάτω

Αν αυτό είναι το δικό σου σχήμα, τότε έχεις μια τάση να υπερβάλλεις και να μην είσαι ικανοποιημένος με τίποτα, αναζητώντας πάντα καινούργιους στόχους για κατάκτηση και επιδιώκοντας πάντα την επιτυχία.

2. Το κάτω μέρος είναι πιο μεγάλο από το πάνω

Αν ο αντίχειράς σου μοιάζει κάπως έτσι, τότε είσαι ένας άνθρωπος ήρεμος, ευγενικός και πάνω απ’ όλα διακριτικός, ενώ δεν βασίζεσαι στα λόγια, αλλά στις πράξεις σου! Είσαι ακόμη, πολύ προσγειωμένος και βρίσκεις την ευτυχία στα μικρά πράγματα γύρω σου.

3. Και τα δύο μέρη έχουν το ίδιο μέγεθος

Σε αυτή την περίπτωση, ο κύριος στόχος σου σ’ αυτή τη ζωή είναι να καταφέρεις να βρεις την ισορροπία σε κάθε τομέα. Η αρμονία για σένα θα έρθει, όταν θα καταφέρεις να ισορροπήσεις ανάμεσα σε κάθε άκρο και κάθε διαφορετικό πόλο, που συντονίζει τη ζωή σου.

4. Ευέλικτος

Αν έχεις ευέλικτο αντίχειρα τότε είσαι από τους ανθρώπους που προσαρμόζονται πολύ εύκολα σε κάθε αλλαγή της ζωής τους και σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν βρεθούν. Μπορείς να επιβιώσεις ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, είσαι ανοιχτόμυαλος και δέχεσαι πάντα τις απόψεις των άλλων.

5. Δύσκαμπτος 

Αν έχεις δύσκαμπτο αντίχειρα, τότε είσαι αρκετά πεισματάρης και ισχυρογνώμων. Δεν αλλάζεις εύκολα γνώμη και αν σου «καρφωθεί» κάτι στο μυαλό, δύσκολα θα στο βγάλει κάποιος. Είσαι, όμως, και ένας πολύ πιστός άνθρωπος, που όλοι θα μπορούσαν να τον εμπιστευτούν!