Η Absolut Vodka και το Bolivar Beach Bar ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας πρόσφεραν μια μαγική βραδιά, υπό τους ήχους του Paul Van Dyk.

Υπάρχει μια μορφή ελευθερίας που δεν μπορεί να συγκριθεί με άλλες. Πρόκειται για εκείνη την ελευθερία του να γίνεσαι άλλος, να βάφεσαι με χρώματα και με neon λεπτομέρειες και να μεταμορφώνεσαι.

Είναι η ελευθερία του να αφήνεις τον αστικό, ντροπαλό και γεμάτο άγχος και στρες εαυτό σου πίσω στο γραφείο και να γίνεσαι ένα με τη μουσική. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το βράδυ όπου ο Paul Van Dyk βρέθηκε στο Bolivar Beach Bar, η Absolut παρουσίασε την καμπάνια «Create a better tomorrow, tonight», καλώντας τον κόσμο να «ντυθεί» με neon face paint και να φωτογραφηθεί σε neon photo booth. Και φυσικά, εκείνο το βράδυ, η εκπομπή Olwyc με την Ιωάννα Ρουσάκη ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα.

Καθώς η Ιωάννα μιλούσε με τον Paul Van Dyk, ένα θρύλο της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής που έμοιαζε το ίδιο απλός και καθημερινός με τους περισσότερους θαμώνες, το Bolivar σταδιακά άλλαζε μορφή, μεταμορφωνόταν σε κάτι αλλόκοτα όμορφο και «απόλυτο», σε κάτι «Absolut», που μπορούσες να κάνεις check in οποιαδήποτε στιγμή, αν και δεν ήταν απαραίτητο να κάνεις check out.

Σε μια βραδιά σαν αυτή, ήταν ξεκάθαρο πως η έννοια του party είχε αλλάξει επίπεδο: “Party” σήμαινε να είσαι εκεί, υποδυόμενος το πιο μαγικό και εξωτικό πλάσμα που γέννησε η φαντασία σου. Δεν είχε καμία σημασία τι θα έλεγαν οι άλλοι, μόνο το πώς ένιωθες εσύ. Μπορούσες να δημιουργήσεις το δικό σου φουτουριστικό αυτόνομο σύμπαν, όχι Αύριο, αλλά Σήμερα! Μπορούσες να είσαι αυτός που είχες κάποτε ονειρευτεί.