Αν δεν το έχεις κάνει ήδη!

Κάθε χρόνο βγαίνουν πραγματικά πολλές σειρές και άλλες τόσες κόβονται. Υπάρχουν όμως κι εκείνες που κάνουν την έκπληξη, ξεχωρίζουν και γίνονται αμέσως tallk of the town. Για φέτος αυτή η σειρά είναι το Casa De Papel κι όχι άδικα!

H ιστορία   

Το Casa De Papel είναι ισπανική μίνι σειρά 2 κύκλων του καναλιού Antena 3, την οποία αγόρασε το Netflix κι αφού ανακοίνωσε ήδη ότι σκοπεύει να γυρίσει και τρίτο κύκλο, μόνταρε ξανά τα επεισόδια και μίκρυνε την διάρκεια τους. Η ιστορία αφορά την μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ, καθώς μια ομάδα ανθρώπων με έναν πολύ έξυπνο αρχηγό κι εγκέφαλο, οργανώνει την ληστεία του νομισματοκοπείου της Ισπανίας, με λάφυρα που ξεπερνούν την φαντασία και που όπως αναφέρουν οι ήρωες μέσα στην σειρά, «θέλεις 12 ζωές για να τα ξοδέψεις».

Γιατί όλος αυτός ο πανικός;

Η αλήθεια, είναι πως η σειρά σαρώνει κι όλοι μιλούν για αυτήν, άλλοι με τα καλύτερα κι άλλοι με τα χειρότερα λόγια. Είχε καιρό μια αστυνομική σειρά δράσης να είναι τόσο διασκεδαστική με ανατροπές δράση κι αγωνία. Για να σε προλάβουμε, φυσικά και υπάρχουν άπειρες υπερβολές και κενά, αλλά είναι τόσο διασκεδαστικό αυτό που συμβαίνει στην οθόνη, που απλά τα υπόλοιπα δεν σε αφορούν. Είναι απλό, καθαρό fun κι αυτό αρκεί.

Γενικά 

Θα διασκεδάσεις, θα πιάσεις τον εαυτό σου να μονολογεί «όχι ρε φίλε», είναι μια σειρά απόλυτα τίμια σε αυτό που κάνει, ξεκίνα την άμεσα!