Ο κορυφαίος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, ξεκίνησε ένα ακόμα ταξίδι και το RISE TV είναι εκεί.

H αποστολή είναι (φαινομενικά) απλή: Μια ομάδα speakers, εκπρόσωποι των πιο επιδραστικών εταιρειών σε τομείς όπως ΙΤ/Tourism/Hospitality/Food, αλλά και εκπρόσωποι από τα κορυφαία venture capital teams στην Ελλάδα, συναντούν μια ομάδα νέων, που μπαίνει στο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises, για να ζήσει εκπαιδευτικές εμπειρίες επιχειρηματικότητας και να παρουσιάσει καινοτόμες ιδέες για τον τουρισμό, τη ναυτιλία, τη γαστρονομία, το Internet Of Things και να προκαλέσει «αναταράξεις» στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα!

Η πολυμήχανη ομάδα πίσω από το CruiseInn, είναι μια ομάδα από superheroes της επιχειρηματικότητας, με επικεφαλής τον Σταύρο Τσομπανίδη και από το λιμάνι του Πειραιά, δίνει την εκκίνηση στον κορυφαίο «εν πλω» διαγωνισμό επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, που εδώ και 4 χρόνια μας έχει χαρίσει σημαντικές επιχειρηματικές προσπάθειες, όπως το Hopwave. Το RISE TV είναι εδώ για να καταγράφει τις εξελίξεις -λεπτό προς λεπτό- και ξεκινάμε με την παρουσίαση του CruiseInn από τους άμεσα εμπλεκόμενους! Ξεκινάμε…

 

* photo taken by Οδυσσέας Χλωρίδης