Ω ναι, τελικά η μαγεία υπάρχει!

Για όλους εμάς που λατρεύουμε τον Harry Potter (και είμαστε πάρα πολλοί), η σειρά της Ρόουλινγκ και οι χαρακτήρες της, είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό βιβλίο. Για εμάς η μαγεία δεν τελείωσε ποτέ και ένα κομμάτι μας παραμένει ακόμα (και για πάντα) στον κόσμο του Harry και των φίλων του. Όπως φαντάζεσαι λοιπόν, η είδηση  ότι το Hogwarts  express, έσωσε την ζωή μιας οικογένειας στη Σκωτία απλά μας έκανε να χαμογελάσουμε από ευτυχία.

Η οικογένεια είχε πάει για κάμπινγκ και βαρκάδα, όταν μια μεγάλη καταιγίδα τους χάλασε την βόλτα και  εξαιτίας  της, έχασαν τη βάρκα τους.  Το αυτοκίνητό τους, ήταν παρκαρισμένο μίλια μακριά και έτσι αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία για να τους βοηθήσει.

Η αστυνομία τους συμβούλεψε να κατευθυνθούν στις κοντινότερες γραμμές τρένου και να περιμένουν εκεί .

Αμέσως μετά, ήρθε η μεγάλη εκπληξη, εμφανίστηκε μπροστά τους το Hogwarts Express, με σάρκα και οστά, (ή έστω με μέταλα και ατμό.) το οποίο  όχι μόνο πήρε την οικογένεια σε ασφαλές μέρος, αλλά μας έκανε και να ζηλέψουμε πολύ λιγάκι. Κι αν ακόμη αναρωτιέσαι, τι  δουλειά είχε το αγαπημένο μας τρένο στις συγκεκριμένες γραμμές, οι σιδηροδρομικές γραμμές Jacobite, είναι εκείνες στις οποίες σε συνεργασία με την Warner bros, γίνονταν τα γυρίσματα των σκηνών της διαδρομής στο Hogwarts, στις ταινίες του Harry Potter και το τρένο έχει παραμείνει σε αυτές. Δεν το συζητάμε άλλο, κλείνουμε εισιτήρια τώρα!

Πηγή