Όπως συνέβη με το Castlevania, το Diablo πρόκειται να «στεγαστεί» στην πλατφόρμα του Netflix ως μία καινούργια animated σειρά, βασισμένη στο σύμπαν του παιχνιδιού.

Είναι φανερό και ίσως μονόδρομος το να θέλει η «μαμά» Blizzard να «εισβάλει» σε ξένα χωράφια, μεγαλώνοντας την δυναμικότητα των ήδη υπαρχόντων franchise της. Με την ταινία Warcraft (luuuuved it) και με διάφορα in-house (μικρού μήκους) animations, είναι σαν να μας προοικονομεί την εξέλιξη της εταιρίας σε κάτι περισσότερο από developing & publishing παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του Boom! Studios, Andrew Cosby, αυτήν την περίοδο συζητιούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να γράψει και να «τρέξει» την σειρά ο ίδιος, στο Netflix. Το «leak» (πλέον) διέρρευσε από τον ίδιο τον Cosby μέσω Twitter, το οποίο προφανώς και έχει σβηστεί ΑΛΛΑ… το Variety πρόλαβε και ενημέρωσε τους πάντες.

Η αλήθεια είναι πως με την καθοδήγηση της Blizzard, το story telling κομμάτι της σειράς (τουλάχιστον) θα είναι ένα από τα δυνατότερα που έχουμε δει, αναμφισβήτητα. Αυτό που φαντάζομαι πως φοβίζει τους περισσότερους, όπως και εμένα, είναι το art style/animation κομμάτι.