Η εφαρμογή θα επιτρέπει απόλυτο έλεγχο στους γονείς των παιδιών που θα την χρησιμοποιούν! 

Ας είμαστε ειλικρινείς , αν κάτι έλειπε από την ζωή και την καθημερινότητα των 13χρονων σήμερα είναι μια έκδοση του Mesenger αποκλειστικά για αυτούς. Tην έλλειψη έρχεται να καλύψει το Facebook με το Mesenger Kids.

Η εφαρμογή -μια απλοποιημένη εκδοχή του κανονικού Messenger- ενσωματώνει τη δυνατότητα αυστηρού ελέγχου από τους γονείς των επαφών του παιδιού τους, καθώς και τα κατάλληλα «φίλτρα», ώστε τα παιδιά να μην εκτίθενται σε ακατάλληλο περιεχόμενο, που περιέχει βία, γυμνές εικόνες, σεξ κλπ

Οι ανήλικοι χρήστες του Messenger Kids θα μπορούν να κάνουν ατομικές ή ομαδικές συνομιλίες με τις -εγκεκριμένες από τους γονείς τους- επαφές, να στέλνουν βίντεο και  φωτογραφίες

Όλα τα μηνύματα του παιδιού, που στέλνονται σε άτομα άνω των 13 ετών, θα εμφανίζονται στην εφαρμογή Messenger του γονιού. Αν δύο παιδιά θέλουν να γίνουν διαδικτυακοί φίλοι, θα πρέπει πριν να το εγκρίνουν οι γονείς τους.

Αρχικά η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει μόνο σε συσκευές iOS στις  ΗΠΑ , ενώ αργότερα θα προστεθούν τα Androids καθώς και περισσότερες χώρες. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στην συσκευή δεν θα υπάρχουν καθόλου διαφημίσεις .

Τι εννοείς τα παιδιά σήμερα χρησιμοποιούν κανονικά το Mesenger κι ας είναι μόλις 13 (τυπικά η χρήση της εφαρμογής απαγορεύεται σε παιδιά κάτω των 13 ετών, όπως και του Facebook ) και δεν χρειάζονται το Mesenger Kids ; Δεν ξέρεις εσύ απ αυτά, το Facebook ξέρει καλύτερα!

Πηγή:Newsbeast.gr