Όταν το tattoo γίνεται τέχνη και όχι άλλη μια μόδα.

Όταν μπαίνεις στο Mykonos Ink Tattoo, αφήνεις πίσω σου τη Μύκονο που έχεις συνηθίσει, την τουριστική, την extravagant, την ακριβή, αυτή που απευθύνεται μόνο σε celebrities. Επίσης το σημείο που βρίσκεται το Mykonos Ink Tattoo (κοντά στον Άγιο Λουκά), αξίζει αναφοράς, καθώς καλείσαι να διασχίσεις όλη τη χώρα του νησιού, να γίνεις ένα με το πολύ-πολιτισμικό fusion που επικρατεί στο νησί και όταν φτάσεις στον προορισμό σου, να έχεις γεμίσει από ιδέες και αναφορές ώστε να «χτυπήσεις» ένα αλησμόνητο tattoo, σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και του χαρακτήρα σου.

Όταν βρέθηκα στο Mykonos Ink Tattoo, στο χώρο που με μεράκι και αγάπη για την τέχνη του tattoo και του piercing δημιούργησε ο Γιάννης Λυμπερόπουλος στη Μύκονο, αποφάσισα με συνοπτικές διαδικασίες να ανατρέψω την υπόσχεση που είχα δώσει εδώ και να βάλω μπρος τη δημιουργία του πρώτου μου tattoo. Αμέτρητες ιδέες σε tribal, Japanese, neo traditional, blackwork και όχι μόνο, σε προκαλούν να βάλεις μπρος το πρώτο σου ταξίδι στο σύμπαν της δερματοστιξίας.

Οι άνθρωποι

Μπορεί να είναι κάποιος τουρίστας από το εξωτερικό που θα ζητήσει ένα συγκεκριμένο tattoo με μικροσκοπικές λεπτομέρειες, ή κάποιος ντόπιος, ή εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο: Η ομάδα του Mykonos Ink Tattoo, δηλαδή η Νέμεση, ο Μάνος, ο Παύλος είναι οι άνθρωποι που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι στο στέκι σου, σε ένα χώρο που μπορεί να μην έχεις ξαναπατήσει στο παρελθόν, αλλά μπορεί να σε πείσει να μείνεις κι άλλο και να αγαπήσεις το νησί.

Συζητώντας με την ομάδα του Mykonos Ink Tattoo

Μιλώντας με τη Νέμεση, διαπιστώνω πώς το Mykonos Ink Tattoo αποτελεί προορισμό για tattoo lovers από όλο τον κόσμο, Ευρώπη, Βόρεια και Νότιος Αμερική. Τα ραντεβού εμφανίζονται σε ανύποπτες χρονικές στιγμές, ακόμα και αργά το βράδυ, ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές που εμφανίζονται εκκεντρικές  παρουσίες  του νησιού που απαιτούν ακόμα πιο εκκεντρικά tattoos, που είναι ξεκάθαρο ότι το επόμενο πρωί θα μετανιώσουν γι`αυτά. Ο tattoo artist Μάνος και ο κομμωτής Παύλος στις μεταξύ μας συζητήσεις, μου αποκαλύπτουν ότι δουλεύουν σεζόν και πώς το εγχείρημα του να δουλέψεις όλη τη χρονιά στη Μύκονο είναι δύσκολο, ως και απαγορευτικό, καθώς το νησί από τον Οκτώβριο και μετά γίνεται αγνώριστο, μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο χωριό και όλη η φανταχτερή του καλοκαιρινή καθημερινότητα πέφτει σε χειμερία νάρκη.

Η διαδικασία

Αν αναρωτήθηκες, αν έχεις το φόβο του αγνώστου πριν από το πρώτο σου tattoo, αν απλά θέλεις να κλείσεις το επόμενο σου tattoo session σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του νησιού, δες τους καλλιτέχνες του Mykonos Ink Tattoo σε πλήρη δράση!

Posted by Mykonos Ink Tattoo -MIT on Wednesday, 2 August 2017