Εσύ πόσο καλός είσαι στο skating;

Αν λατρεύεις το skating, τα κόλπα και όλες τις συγκινήσεις που μπορεί να σου προσφέρει αυτή η φάση, τότε το Vans Shop Riot είναι για σένα.

Τι θα γίνει εκεί; Σ’ ακούμε να ρωτάς και η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή και ταυτόχρονα συναρπαστική.

Οι καλύτεροι riders από Ελλάδα και Κύπρο θα αναμετρηθούν το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του skatepark του ΟΑΚΑ, σε ένα street skate contest υψηλών απαιτήσεων για τον τίτλο του Vans Shop Riot Greece, για τα χρηματικά έπαθλα και τα εισιτήρια για τον Ευρωπαϊκό τελικό του Οκτωβρίου.

Μετά από όλα αυτά, θα γίνει και party για τα 10 χρόνια του θεσμού ανά την Ευρώπη. O διαγωνισμός θα κλείσει με punk rock live acts, με τους Despite Everything και Day Oof να ανεβαίνουν στη σκηνή του Vans Shop Riot, για μία μουσική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Έπαθλα:

  • 1η θέση: 1500 & μία θέση στον μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό του θεσμού, 26-28 Οκτωβρίου στο Μιλάνο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα
  • 2η θέση: 1000
  • 2η θέση: 750

BEST TRICK CONTEST:

  • 500& δώρο προϊόντα από τη Spitfire για το μεγάλο νικητή 

Φέτος, ο διαγωνισμός μεγαλώνει και ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός: Συνολικά, 10 καταστήματα από την Ελλάδα και την Κύπρο, με ομάδες 3 αθλητών, θα συναντηθούν για να αναμετρηθούν, με τον κάθε ένα να υπόσχεται πώς θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Τα skate shops που θα διαγωνιστούν στο φετινό Shop Riot είναι:

Color Skates, Fifty Fifty, LarnaCan, MicroXtreme, Ministry of Concrete, Minos Sports, Motel Street Boutique, Rooms 19-20, Slut Boardshop, Sublime. 

* Oι πόρτες θα ανοίξουν στις 14:00, έναρξη 16:00!