Οι Emma Bunton, Geri Horner, Mel B. & Mel C. επιστρέφουν πιο «spicy» από ποτέ, αλλά χωρίς την «Posh».

Η Mel B. είχε επιβεβαιώσει νωρίς το καλοκαίρι πως «ετοιμάζουν περιοδεία» όλα τα κορίτσια μαζί. Σε ερώτηση που της έγινε σχετικά με την δήλωση της Victoria αρχές του χρόνου, πως δεν υπάρχει τίποτα, την διέψευσε. Αυτή η περιοδεία, φημολογείται πως εξασφάλισε σε κάθε κοπέλα, σχεδόν, 13 εκατομμύρια ευρώ. Πριν ξεκινήσουν όμως οι πρόβες, η Mel B. αποφάσισε να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για τους εθισμούς της στο αλκοόλ και το σεξ.

Επίσης μαθαίνουμε πως η Victoria Beckham δεν θα αποτελεί μέρος των ζωντανών εμφανίσεων του θρυλικού pop group, κάτι που ίσως «πειράξει» ορισμένους (but who actually cares). Το tour θα αποτελείται από 13 εμφανίσεις, συν 3 ακόμα στο στάδιο Wembley όπου θα είναι και το κλείσιμο. Από μουσικής πλευράς, το πιθανότερο είναι πως δεν θα ακούσουμε κάτι καινούργιο και ελπίζω, για χατίρι όσων πληρώσουν και πάνε, να μην γεμίσει το πρόγραμμα από playback.

H τελευταία φορά που ακούσαμε και είδαμε τις Spice Girls μαζί, ήταν το 2012 στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν στο Λονδίνο.