Ο «Τσίλι» κρατάει σημειώσεις…

Είστε έτοιμοι για 10 τζούρες (πολιτικής) επικαιρότητας;
1- Απίστευτη γκάφα Ντάισελμπλουμ: Αποκάλυψε το όνομα του διαδόχου του πριν από την ψηφοφορία του Eurogroup- Και αυτός διαχειριζόταν την κρίση και τα λεφτά μας!
2- Αχτσιόγλου: Σε περίπτωση πτώχευσης μίας επιχείρησης, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι θα προηγούνται έναντι όλων των άλλων πιστωτών- Αν είχατε ένσημα από δουλειά και ήσασταν απολυμένη, θα σας πιστεύαμε!
3- Κ. Μητσοτάκης:Δεν υπάρχει «καθαρή έξοδος» το 2018. Η κυβέρνηση Τσίπρα ψήφισε επιπλέον μέτρα μείωσης συντάξεων και αφορολόγητου. Βρώμικη η έξοδος απο τη χώρα!
4- Άμεσα θα δημοσιευθούν τα ονόματα 8.803 μεγαλοοφειλετών ασφαλιστικών ταμείων, με χρέη άνω των 150 χιλιάδων ευρώ- Άρχισε το κυνηγητό για την αξιόλογηση.
5- Παπαδάκης: Δεν θα ξανακαλέσω τον Κωνσταντινέα στην εκπομπή μου- Θα βρει άλλη τηλεοπτική στέγη. do
6- Δημήτρης Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια- Από πόρτα θα βγει ή από έξοδο κινδύνου;
7- Μ. Βουλαρινος: Με την εισβολή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο αποκαλύπτεται το σοβαρό πρόβλημα της επικάλυψης αρμοδιοτήτων που παρουσιάζεται με την παράλληλη δράση του Ρουβίκωνα.Τι κάνει η πολιτεία;
8- Κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (Ρουβίκωνας) προσελκύει ανταγωνιστές (ΠΑΜΕ) που θέλουν να της πάρουν μερίδιο απο την αγορά της
9- «Μ. Βαρβιτσιώτης; Ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική που εφαρμόζει θα οδηγηθεί σύντομα σε ηθική, πολιτική και ποινική απολογία».. Έχει κατηγορίες η απολογία; Καινούριο αυτό!
10- Κωνσταντινέας, το νέο ροντβάϊλερ του Τσίπρα -Θέλει να ξεπεράσει τον Πολάκη… Δύσκολο μεγάλε;
* Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης αρθρογραφεί καθημερινά στο Sportime.