Η μικρή κυρία @anna.prs

Πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Instagram;

Όλα ξεκίνησαν το 2014, από όταν ήμουν τρίτη Λυκείου, όπου λίγους μήνες πριν από τις πανελλήνιες, αποφάσισα να κατεβάσω την εφαρμογή, καθαρά από περιέργεια, καθώς δεν γνώριζα πολλά πράγματα γι΄αυτή. Σιγά-σιγά, μέσω της κάμερας του κινητού, προσπαθούσα να φωτογραφίσω το οτιδήποτε, ως ένας τρόπος διαφυγής από το έντονο άγχος εκείνης της περιόδου και πραγματικά, από τότε έως σήμερα, η εφαρμογή με βοήθησε σε αρκετά πράγματα, όπως το να «εμπλακώ» περισσότερο με τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας και να αλλάξω την οπτική μου για τον κόσμο και την πραγματικότητα.

Έχεις γνωρίσει κόσμο μέσω του Instagram;

Έχω γνωρίσει αρκετό κόσμο μέσω της εφαρμογής καθώς είναι σχετικά πιο εύκολη η άμεση αλληλεπίδραση. Ανάμεσα στους χρήστες που έχω συνομιλήσει για ζητήματα φωτογραφίας και μη, γνώρισα και τον κολλητό μου, όπου ένα χάσταγκ ενός λάιβ , έγινε η αφορμή της γνωριμίας μας και από τότε υπάρχουν φορές , αν όχι όλες, που βγαίνουμε μόνο και μόνο για να βγάλουμε φωτογραφίες και να έχουμε υλικό. Είναι μια σπουδαία εφαρμογή, που ενώνει κόσμο ανεξαρτήτως τις γεωγραφικές αποστάσεις με συνδετικό κρίκο την φωτογραφία .

Τι θεματολογία σου αρέσει περισσότερο να φωτογραφίζεις;

Δεν ακολουθώ ένα συγκεκριμένο μοτίβο, βασικά. Πάντα σε έναν χώρο, προσπαθώ να απομονώσω αυτό που μου κεντρίζει περισσότερο την προσοχή και τον ενθουσιασμό, δίνοντας την δική μου «ματιά». Στην φωτογραφία, καλό είναι να μην περιορίζεσαι σε στενά όρια αφού είναι ένα μέσο ελεύθερης έκφρασης και δημιουργίας , που πέρα από την προσωπική σου βελτίωση σε αυτό τον τομέα, προσπαθείς να δώσεις μια πιο αισιόδοξη, γεμάτη χρώματα και «πινελιές» επιλογή στον κόσμο του άγχους και των γρήγορων ρυθμών.

Δείξε μας την insta-φωτογραφία που έχεις τραβήξει για την οποία είσαι περισσότερο περήφανος.

Είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσεις τις φωτογραφίες σου, καθώς η κάθε μια είναι εκεί για να σου θυμίζει πρόσωπα και στιγμές. Ωστόσο, η αγαπημένη μου είναι η παρακάτω, όταν σε μια κυριακάτικη βόλτα με την παρέα μου στο μουσείο της ακρόπολης, μετά από πολύ περπάτημα και ενώ καθόμασταν, κατάφερα να πετύχω αυτή την συμμετρία που ήθελα, πράγμα που με γέμισε με ενθουσιασμό, λες και ανακάλυψα την φωτιά.

A post shared by αννιούδι (@anna.prs) on

Πες μας δυο-τρεις λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Υπάρχουν χιλιάδες λογαριασμοί, που με κάνουν να κάθομαι και να παρατηρώ τις φωτογραφίες τους για ώρα καθώς, πλέον, η δημιουργία είναι διάχυτη σε όλους. Αρχικά ένας λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε είναι αυτό του @n_simos, όπου πέρα από κολλητός μου, καταφέρνει κάθε φορά με τις φωτογραφίες του, να ανοίγει έναν καινούριο κόσμο και μια εντελώς διαφορετική ματιά για τα πράγματα που βλέπεις και βιώνεις καθημερινά, πράγμα αρκετά δύσκολο για μια ψηφιακή φωτογραφία. Ένας άλλος λογαριασμός είναι αυτός της @tsironio, όπου τα μαγευτικά της τοπία, οι υπέροχες λήψεις του φεγγαριού καθώς και οι πιο όμορφες γάτες που έχεις δει, σε ταξιδεύουν σε αλλά ήρεμα και όμορφα μέρη. Τέλος, άλλος ένας λογαριασμός που ξεχωρίζω, είναι αυτός της @andrianavmv, που τα μέρη της Κεφαλλονιάς, τα χιλιάδες και όμορφα ηλιοβασιλέματα και τα αστικά της τοπία προσθέτουν μια υπεροχή αίσθηση στην γκάμα των συναισθημάτων σου.

then run away, there’s a special place where all the lost souls ☀

A post shared by αννιούδι (@anna.prs) on

Μικροί άνθρωποι σαν κόκκοι άμμου .

A post shared by αννιούδι (@anna.prs) on

Love one another but make not a bond of love: let it rather be a moving sea between the shores of your souls.

A post shared by αννιούδι (@anna.prs) on

χρειάζομαι μέρες !

A post shared by αννιούδι (@anna.prs) on

[themify_box style=»orange box rounded» ]

Follow @anna.prs

Follow @risegr

[/themify_box]