Ο κόσμος της @christinda χωρίζεται σε σκιές & αναμνήσεις…

Πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Instagram;

H πρώτη φωτογραφία λέει ότι δημοσιεύτηκε Οκτώβρη του 2013. Ότι είχα πάρει το πρώτο μου smartphone και είχα πάει να επισκεφτώ μια φίλη μου στη Σύρο. Κατέβασα την εφαρμογή γιατί πάντα μου άρεσε η φωτογραφία και σαν απόφοιτη του συγκεκριμένου τμήματος, είπα να δω τι έχει να μου προσφέρει αυτό το εργαλείο που λέγεται Instagram.

Έχεις γνωρίσει κόσμο μέσω του Instagram;

Ναι αμέ!

Τι θεματολογία σου αρέσει περισσότερο να φωτογραφίζεις;

Δε θα έλεγα ότι φωτογραφίζω κάτι συγκεκριμένο. Εκτός εάν εξαιρέσεις κάτι projectάκια που κάνω ανά καιρούς. Το βλέπω σαν ημερολόγιο πιο πολύ. Ό,τι μου τραβάει το ενδιαφέρον το φωτογραφίζω. Το θέμα είναι πώς πέφτει το φως επάνω στο αντικείμενο και το κάνει ενδιαφέρον. Λίγο διαφορετικό από ότι έχεις συνηθίσει να το βλέπεις. Οι σκιές είναι οι καλύτερες μου φίλες εν ολίγοις.

Δείξε μας την insta-φωτογραφία που έχεις τραβήξει για την οποία είσαι περισσότερο περήφανος.

Περήφανη; Τι σε κάνει περήφανο στο Instagram; Τα πόσα likes πήρες ή εάν αποτύπωσες όπως ήθελες τη φωτογραφία κι εκείνη τη στιγμή; Ερώτηση στην ερώτηση κάνω αλλά με βοηθάει στο να απαντήσω στη δική σου. Θα πω ότι αυτή η φωτογραφία με κάνει περήφανη-χαρούμενη γιατί πιστεύω ότι έχω αποτυπώσει αυτό που ακριβώς βλέπω προχωρώντας σε αυτόν το δρόμο. Είναι ένας δρόμος στην Αντίπαρο όπου καταλήγει στη θρυλική disco του νησιού, τη La Luna. Γεμάτος αναμνήσεις και κάθε φορά που την κοιτάω, μου έρχεται λίγο η μυρωδιά του νησιού. Άρα ναι, αισθάνομαι περήφανη.

Πες μας δυο-τρεις λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Την Αλεξάνδρα Ολυμπία (@keepingupwithalexandra2)

Tον Ορφέα (@6×6.is.boring)

Tον Αλέξη (@alef79)

[themify_box style=»orange box rounded» ]

Follow @christinda

Follow @risegr

[/themify_box]