Πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Instagram;

Κρίνοντας απ΄την πρώτη φωτογραφία που ανέβασα στο Instagram ξεκίνησα να ασχολούμαι μ’αυτό τον Αύγουστο του 2012, μόλις 5 χρόνια πριν. Ήταν η περίοδος που για πρώτη φορά κρατούσα κινητό στα χέρια μου και με είχε τραβηξει πολύ το στοιχείο της κάμερας οπότε το Instagram ήταν η πιο διαδεδομένη εφαρμογή για να ανεβάζεις και να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες. Η εφαρμογή αυτή ξεκίνησε να με ενθαρρύνει να βγάζω το κάθε τι που μπορούσε να υπάρχει στο οπτικό μου πεδίο για να το επεξεργάζομαι με τα διάφορα εφέ της, που έφτιαχναν αισθητικά τη φωτογραφία μου.

Έχεις γνωρίσει κόσμο μέσω του Instagram;

Το Instagram με έχει βοηθήσει πολύ, να έρθω κοντά με άτομα τα οποία θαυμάζω, όχι μόνο στο χώρο της φωτογραφίας αλλά και σαν προσωπικότητες και με τα οποία δεν πίστευα οτι θα υπήρχε ποτέ κάτι απο την πλευρά τους γι’αυτό που κάνω εγώ. Κι όμως, υπάρχουν αυτά τα άτομα, που παρα τους πολλούς τους ακόλουθους έψαξαν το προφίλ μου, μέσω λαικ και σχολίων ενδεχομένως που τους έκανα, εκτίμησαν τις φωτογραφίες μου και πλέον αλληλεπιδρούμε.

Τι θεματολογία σου αρέσει περισσότερο να φωτογραφίζεις;

Δεν μπορώ να πω πως περιορίζομαι θεματολογικά σε κάτι συγκεκριμενο κι αυτό είναι που μ’αρέσει που συμβαίνει με τη φωτογραφία. Μπορεί να με εμπνέει το οτιδήποτε οποιαδήποτε στιγμή, είναι κατι που μου βγαίνει εντελώς αυθόρμητα όταν κάτι με ευχαριστεί αισθητικά, να θέλω να το φωτογραφίσω. Παρολα αυτά, παρατηρώ πως έχω μια τάση να φωτογραφίζω χέρια, μπορείτε να το πείτε και φετίχ. Μ’αρέσει επίσης το ανθρώπινο στοχείο σε συνδυασμό με τη μόδα καθώς επισής και τα ζώα.

Δείξε μας την insta-φωτογραφία που έχεις τραβήξει για την οποία είσαι περισσότερο περήφανος.

Δύσκολο να επιλέξω μία φωτογραφία απ’τις 914 που έχω ανεβάσει μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά,υπάρχει μια, που με είχε ενθουσίασει όταν την είχα βγάλει, κυρίως το βάθος των χρωμάτων της. Ορίστε λοιπόν!

Orange Girl

A post shared by elena andronikou (@elekarnon) on

Πες μας δυο-τρεις λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Τρεις λογαριασμοί που με ευχαριστούν πολύ στο Instagram και που πιστεύω πως αξίζει να ακολουθήσει κανείς είναι οι εξής: @jimmymarble, @stylemefresh, @_lilikoi .

A post shared by elena andronikou (@elekarnon) on

A post shared by elena andronikou (@elekarnon) on

A post shared by elena andronikou (@elekarnon) on

Παρε κι αλλη @annamariaka

A post shared by elena andronikou (@elekarnon) on

[themify_box style=»orange box rounded» ]

Follow @elekarnon

Follow @risegr [/themify_box]