Το καλοκαίρι έρχεται μαζί με τον @evandiko!

Πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Instagram;

Πρέπει να ήταν 2012 όταν πρωτοανακάλυψα το Instagram. Το έμαθα λίγο ανορθόδοξα, μέσα από ξένους YouTubers που παρακολουθούσα και οι οποίοι το εκθείαζαν τότε και το αποκαλούσαν συχνά ‘’εφαρμογή του μέλλοντος’’. Και όντας junkie των σόσιαλ δεν άργησα να το κατεβάσω και να κολλήσω μαζί του.

Έχεις γνωρίσει κόσμο μέσω του Instagram;

Γενικά έχω μία “ψύχωση” με το να γνωρίζω νέο κόσμο με διαφορετικούς χαρακτήρες και απόψεις. Κάτι που αποτέλεσε τη βασική αιτία που ανέκαθεν μου άρεσαν τα σόσιαλ και ασχολιόμουν με αυτά. Φυσικά το Instagram δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς μπορώ να πω, πως ήμουν ιδιαίτερα τυχερός και γνώρισα κάποια πολύ καλά και ταλαντούχα παιδιά μέσω αυτού.

Τι θεματολογία σου αρέσει περισσότερο να φωτογραφίζεις;

Λίγο φύση, λίγο τέχνη, αρκετά κτίρια και νομίζω μία selfie! Αν και αυτό που με τραβάει περισσότερο είναι το αστικό τοπίο και η ομορφιά που κρύβει μέσα του. Μια ομορφιά που νομίζω πως περνάει απαρατήρητη τις περισσότερες φορές εξ’ αιτίας των γρήγορων ρυθμών στους οποίους κινούμαστε όλοι μας και που πολύ συχνά μας αποτρέπουν απ’ το να βλέπουμε τι υπάρχει γύρω μας.

Δείξε μας την insta-φωτογραφία που έχεις τραβήξει για την οποία είσαι περισσότερο περήφανος.

Τώρα μου βάζετε δύσκολα. H αλήθεια είναι πως δεν νομίζω ότι έχω τραβήξει κάτι τόσο άξιο περηφάνιας. Πιστεύω πως υπάρχουν πολύ ταλαντούχα παιδιά εκεί έξω που με πολύ απλά μέσα έχουν να επιδείξουν φοβερά αξιόλογο υλικό. Παρ΄όλα αυτά όμως επειδή το να επιλέξω μία φωτογραφία είναι απλά αδύνατο, θα πω αυτές τις τρεις:

A post shared by @evandiko on

A post shared by @evandiko on

A post shared by @evandiko on

Πες μας δυο-τρεις λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Ξέρω πως όποιον και να πω θα υπάρξουν οι δεκαπλάσιοι που θα αδικήσω γ’ αυτό και θα προτείνω τους τρεις που μου έρχονται με τη μία στο μυαλό: 1) @kostisg_  2) @dooxies_ και 3) @sorlino.

#ig_greece #team_greece #photocontestgr #instalifo #athensvoice

A post shared by @evandiko on

•Cruising

A post shared by @evandiko on

•Courthouse foundation

A post shared by @evandiko on

#photocontestgr #team_greece #ig_greece #instalifo #athensvoice #nofilter

A post shared by @evandiko on

[themify_box style=»orange box rounded» ]

Follow @evandiko

Follow @risegr

[/themify_box]