Η flo_kei παντρεύει το ενδιαφέρον της για την αρχιτεκτονική και τα μουσεία με το Instagram.

Πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Instagram;

Κατέβασα το instagram το 2012, έκτοτε είναι το αγαπημένο μου «παιχνίδι» και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Θυμάμαι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασα για δοκιμή ήταν οι δύο πρώτες γλάστρες στο μπαλκόνι μου στα Εξάρχεια. Το μπαλκόνι έχει γίνει μικρή «ζούγκλα» και το instagram μανία.

Έχεις γνωρίσει κόσμο μέσω του Instagram;

Το περίεργο με το instagram είναι ότι βλέπεις φωτογραφίες άλλων ή την προσωπική οπτική κάποιου πάνω σε σημεία της πόλης που έχεις ήδη τραβήξει ή τα έχεις προσπεράσει χωρίς να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Έχει τύχει πολλές φορές να γνωρίσω κάποιον δια ζώσης και να συστηθούμε, ενώ ουσιαστικά γνωρίζω την ταυτότητα του από πριν λόγω του instagram. Η ερώτηση «Eίσαι η «φλώκι»?» είναι κάτι που πάντα ανοίγει ευχάριστες συζητήσεις. Σαν social media το θεωρώ πολύ πιο ελεύθερο από το facebook γιατί κανείς δεν θα σου ζητήσει προσωπικά στοιχεία και επιπλέον μπορείς να τρυπώσεις σε accounts άγνωστων ανθρώπων που ζουν πολύ κοντά σου ή πολύ μακριά σου και να δεις μέρη και πράγματα εντελώς διαφορετικά ή και πολύ γνώριμα.

Τι θεματολογία σου αρέσει περισσότερο να φωτογραφίζεις;

Συνήθως με ελκύουν τα αυστηρά αστικά τοπία, με ενδιαφέρουν οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες κυρίως του αθηναϊκού Μοντερνισμου και σίγουρα οι επεμβάσεις που έχουν γίνει σε αυτά με το πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον συχνά επιλέγω να ανεβάσω φωτογραφίες από μουσεία και γκαλερί που επισκέπτομαι. Τελευταία έχω πιάσει τον εαυτό μου να εστιάζει σε λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τις υφές των διαφόρων φυσικών ή τεχνητών υλικών. Αποφεύγω να ανεβάσω φωτογραφίες με εμένα και σχεδόν ποτέ δεν βγάζω φωτογραφία το πιάτο που έχω μπροστά μου.

Δείξε μας την insta-φωτογραφία που έχεις τραβήξει για την οποία είσαι περισσότερο περήφανη. 

instaa

Την τράβηξα ένα απόγευμα σε μια μεγάλη ολοήμερη βόλτα με τον φίλο μου τον Πέτρο.

Πες μας 2-3 λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσουμε.

3 λογαριασμοί που προτείνω είναι @ivmpeps @nikoltsos @sstteelliiooss

 

A photo posted by Fλo Kei (@flo_kei) on

By @theodotisiv A photo posted by Fλo Kei (@flo_kei) on

1η παρτίδα λιαστο ντοματακι

A photo posted by Fλo Kei (@flo_kei) on

Αγωνιστικια Σαντορίνη A photo posted by Fλo Kei (@flo_kei) on  

[themify_box style=»orange box rounded» ]

Follow flo_kei

Follow Risegr  [/themify_box]

[themify_box style=»orange box rounded» ]

Shoot your Generation!

Δείξε μας με μια φωτογραφία τι σημαίνει αυτή η γενιά για σένα, ανέβασέ την στο instagram με hashtag #risegr και μπες στην κλήρωση για ένα iPad κάθε 15 μέρες! Διάβασε λεπτομέρειες εδώ.

[/themify_box]