Λίγο ακόμα Καλοκαίρι από την @nona_moo …

Πότε και πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Instagram;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι Κατερίνα Πασπαλιάρη, η αλλιώς @katrinpi όπως θα τη βρείτε στο instagram. Όταν πήρα στα χέρια μου το πρώτο μου smartphone, το 2012 αυτό, η Κατερίνα ήταν μαζί μου και μου έλεγε θα κατεβάσεις αυτό, θα κατεβάσεις το άλλο και «Aχ πόσο τέλεια, θα έχεις κι εσύ Instagram τώρα!«. «Ορίστε;» της λέω, «Instagram παιδί μου, θα βγάζεις φωτογραφίες και θα βάζεις φίλτρα, χρώματα και θα ανεβάζεις«. Η δική μου απάντηση σε αυτό ήταν «Eυχαριστώ πάρα πολύ, όχι. Βαριέμαι«. Να όμως που μ’ αυτά και μ’ αυτά με έπεισε, και να που έφτιαξα, και να που λάτρεψα την φωτογραφία και την ευχαριστώ τόσο άπειρα.

Έχεις γνωρίσει κόσμο μέσω του Instagram;

Ω ναι, όχι πολλούς, αλλά έχω γνωρίσει ανθρώπους μέσω Instagram. Δεν έχω βρεθεί σε ομαδικές βόλτες για φωτογραφίες κτλ. ποτέ, αλλά έχω πετύχει για παράδειγμα κάποιες φορές στο δρόμο ανθρώπους που ακολουθώ, ή με έχουν πετύχει άνθρωποι που με ακολουθούν αντίστοιχα. Και είναι πολύ αστείο και ωραίο, διότι αν ακολουθείς χρόνια κάποιον και ξαφνικά τον βλέπεις, νιώθεις σα να τον ξέρεις ήδη. Δεν ξεκινάς με «χάρηκα» και τα τυπικά, ξεκινάς με «που είσαι εσύ μωρέ;!»

Τι θεματολογία σου αρέσει περισσότερο να φωτογραφίζεις;

Δε θα έλεγα ότι έχω συγκεκριμένη θεματολογία, βγάζω απλά φωτογραφίες από την καθημερινότητα μου, ότι μου αρέσει και μου βγάζει κάτι, κάποιο συναίσθημα ή μου κάνει κάτι στο μάτι, γίνεται φωτογραφία. Μου αρέσουν σίγουρα τα χρώματα. Αυτό ναι.

Δείξε μας την insta-φωτογραφία που έχεις τραβήξει για την οποία είσαι περισσότερο περήφανος.

Μια από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες είναι αυτή. Δεν είναι ότι είμαι περήφανη, καμία σχέση, είναι αυτό που έλεγα και παραπάνω. Βγάζω φωτογραφίες από την καθημερινότητα μου, οι οποίες μου βγάζουν κάποιο συναίσθημα. Ε αυτή τη φωτογραφία οπότε την βλέπω γελάω, είναι σα να είμαι εκεί εκείνη την στιγμή. Ο Άρης έχει πατήσει αγκάθι και έχει βάλει το πόδι του πάνω στο τραπέζι της καντίνας ανάμεσα στις μπύρες και λέει στον Παναγιώτη να του το βγάλει, και ο άλλος τον κοροϊδεύει και γελάει. Ωραία η ζωή. Χαχα

Πες μας δυο-τρεις λογαριασμούς που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Είναι πάρα πολλά τα accounts που έχουν εξαιρετικές φωτογραφίες και ξεχωρίζω, τρία από αυτά είναι τα εξής: @hior_chronik, @emmywent, @dkatsibokis.